YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El director de 'Sálvame' s'afarta de Kiko Hernández: «Si vols ves-te'n a casa»

David Valldeperas s'ha cansat de les llicències que es permet el col·laborador en el programa i s'ha proposat parar-li els peus

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
El director de 'Sálvame' s'afarta de Kiko Hernández: «Si vols ves-te'n a casa» | Catalunya Diari

Els llaços que s'estableixen a 'Sálvame' entre els diferents membres de l'equip són diversos, encara que molts d'ells asseguren que es poden arribar a 'matar' al plató. El cert, però, és que darrere les càmeres tots s'acaben portant bé. Tot i això, sembla que ara un d'aquests problemes 'televisius' hauria anat més enllà i un dels col·laboradors del programa tindria evidents problemes amb la direcció.

Aquest és el cas de Kiko Hernández. El col·laborador ha hagut de veure avui com els seus caps s'afartaven d'ell i li deixaven anar la pitjor de les respostes. Carlota Corredera demanava a tots els col·laboradors que lliuressin els seus telèfons mòbils per poder visionar un contingut exclusiu i que de cap manera, podia sortir de les parets del programa. Tots han accedit menys un dels tertulians.

Kiko Hernández s'ha negat a lliurar el seu mòbil, i ha afirmat que no ho faria perquè ho considera del tot innecessari. El col·laborador ha afirmat que ja creu saber de què es tracta i que per tant, no veia necessari veure aquest contingut i per la qual cosa, es negava a lliurar el seu telèfon mòbil. Aquesta resposta ha molestat molt als responsables del programa, que li han acabat transmetent un contundent missatge a Carlota Corredera perquè l'hi comuniqués al tertulià.

David Valldeperas, per boca de Corredera, li ha transmès al col·laborador que si no estava disposat a lliurar el seu telèfon i seguir amb la dinàmica del programa, que s'aixequés i s'anés a casa, per poder deixar la cadira a un altre col·laborador i que pogués aprofitar més que ell l'oportunitat que se li estava donant des del programa en què treballa.

L'advertència no ha sonat amb un to amable i la resposta del col·laborador no ha trigat a arribar. Kiko ha dit que si és el que volien, no tindria problema a aixecar-se i anar-se'n a casa. No obstant això, aquest ha acabat recapacitant i ha donat un tomb a la situació per mantenir el seu lloc en el format líder de Telecinco.

El col·laborador ha assegurat que no se li ha entès

Passats els minuts, el col·laborador ha tornat a intervenir i ha assegurat que no havia entès bé les condicions. Seguidament, ha dipositat el seu telèfon dins de l'urna en la qual s'han guardat tots els dispositius i ha reconduït el seu discurs per fer-ho encaixar en la línia editorial del programa. En un primer moment, ha semblat que Hernández estava remant en contra del format, restant valor a la intensitat i a l'exclusivitat que li està donant el programa a aquest tràiler exclusiu que s'emetrà previsiblement en obert a partir de les vuit de la tarda.

Totes les pistes ens porten a creure que es tracta de la sèrie que prepara 'Mediaset' sobre la vida del rei emèrit, però tot podria donar un tomb absolut i que podria deixar-nos a tots enganxats al sofà i amb moltes ganes de més. De moment, han pogut veure el vídeo inèdit Lydia Lozano, Gemma López i Carlota Corredera, on les tres han deixat anar llàgrimes, s'han mostrat compungides i molt al·lucinades pel que estaven presenciant. Fins i tot López ha assegurat que, si la seva amiga María Patiño veiés aquest material, començaria a tremolar, es posaria a suar i exigiria veure tot el que hi ha gravat.


Comentaris

envia el comentari