El director de 'Supervivientes', emprenyat amb una concursant: «Ens ha mentit»

Des del programa defensen que les mesures sanitàries són les corresponents i es respecten rigorosament

El 'reality' de 'Supervivientes' esperava a Melyssa com una de les grans favorites després de terratrèmol que va causar el seu desamor a 'La isla de las tentaciones'. Tot i que el suport dels televidents, la 'influencer' ha patit una sèrie d'alts i baixos relacionats amb la seva salut i estat d'ànim. Tot i això, amb el transcurs dels dies, el seu cos va anar acostumant-se a la situació de calor extrema que es pot experimentar en una illa. A més, davant la preocupació creixent pel que fa a la seva alimentació, va arribar a demanar l'expulsió del programa i abandonar l'arxipèlag.

Si bé la seva idea inicial era marxar, va aparèixer en escena Jorge Javier Vázquez, que li va brindar suport emocional i un 'speech' motivador que li van fer canviar d'idea. Gràcies a les paraules del comunicador, ara es troba molt millor, però s'ha vist al centre d'altra polèmica a causa d'una sèrie de mentides que haurien enfadat a la direcció del programa.

«Melyssa ha dit coses que no són veritat respecte al tracte que li dispensa l'equip mèdic a ella i altres concursants» comentava Jordi González a l'última gala al programa de Telecinco. Si bé encara no es coneix quins han estat els greuges que ha pogut deixar anar per la boca la concursant, si queda en dubte si les seves declaracions poden arribar a afectar la seva participació al programa.

Altres polèmiques sanitàries de 'Supervivientes'

Les crítiques contra l'equip mèdic del programa de televisió no han estat només per part de Melyssa, sinó que han sorgit més veus que volen assenyalar algun tipus de negligència que s'ha d'aclarir. Jordi apunta que es volen aclarir els fets, però de moment no s'ha revelat ni el què, ni el com.

Alexia Rivas ha estat una altra de les protagonistes durant les últimes jornades, ja que, davant la seva negativa d'ingerir algun tipus d'aliment, ha arribat a posar en perill la seva salut. Segons ella, qualsevol menjar que es fiqués a l'estómac seria rebutjat pel seu organisme. La inanició ha provocat que posi en un clar risc les forces amb les quals afronta el seu dia a dia a l'illa.

En relació amb aquesta problemàtica, Jordi ha volgut dir-li que «estàs sent atesa a tot en moment, que ningú es nega a atendre't». El presentador ha estat contundent, argumentant que tota la responsabilitat pel que fa a la situació de la concursant s'havia generat purament per la seva voluntat i que ningú l'estava obligant a passar aquest mal tràngol.

«Per a nosaltres, aquesta actitud seria semblant a voler abandonar i voler tirar la tovallola amb les conseqüències que això suposa» comenta, mostrant-se ferm amb la postura del programa. I és que, en algunes ocasions, aquest tipus d'estratègia es veu com un reclam perquè el públic s'apiadi d'una persona en una situació extrema, però cal no oblidar que són situacions provocades pel mateix participant en la majoria dels casos.

El problema de salut que afronta Alexia Rivas

La concursant no s'ha quedat callada davant les informacions del presentador. «No mira Jordi, ahir vam obrir una llauna de cigrons, estava molt contenta perquè m'agraden molt, però no els vaig digerir bé. A la nit vaig intentar menjar arròs, però no se'm va posar bé. He intentat menjar peix cru, però no ho paeixo. Tant de bo estigués bé perquè he vingut amb molta il·lusió, però no vull provocar-me un problema de salut com bé dius», va contestar.

Des de la direcció del programa se segueix mantenint que és un problema d'actitud, sobretot perquè va acompanyada d'actituds com la desídia i la deixadesa. De fet, Jordi esmenta que els mateixos companys li han demanat que ingereixi aliments, però que ella s'hi ha negat.


Comentaris

envia el comentari