Gran discussió entre Kiko Matamoros i Belén Esteban en el plató de 'Sálvame'

La col·laboradora va dir al seu company: «sempre jugues com les rates»

Encontronazo de Belén Esteban y Kiko Matamoros en 'Sálvame'
Discussió de Belén Esteban i Kiko Matamoros en 'Sálvame' | Telecinco

Una tarda més, 'Salváme' es va convertir novament en un camp de batalla entre algun dels seus col·laboradors. Els protagonistes d'aquesta nova gran enganxada al plató del programa de Telecinco van ser Kiko Matamoros i Belén Esteban. La raó: el pas de Makoke per 'Gran Hermano VIP' 

Matamoros va reaccionar vehement a les crítiques que va fer la seva companya de programa a la seva exparella i mare de la seva filla Anita. La tensió va ser tan gran que la resta de col·laboradors van haver d'intervenir.  

Tot va començar per una crítica a Makoke

Belén Esteban va recriminar a la concursant de 'GH VIP' el seu pas per la casa de Guadalix de la Sierra i Kiko va contestar-li amb les següents paraules: «Com a persona que estima a Makoke, com a exmarit i company seu durant 20 anys, prefereixo la imatge de moble que tu dius al fet que protagonitzi vídeos com els teus». 

Makoke se sentaba en el confesionario de 'Gran Hermano' para enviarle un mensaje a Kiko
Makoke envia un missatge a Kiko des de dins de Guadalix | Telecinco

 

El col·laborador i empresari va continuar: «No he vist mai acusar un company de consumir determinades substàncies». Aquesta frase va provocar la ira de Belén: «Treus el tema d'Ángela Portero perquè saps que m'ha demandat», i també li va recriminar que «ell sempre juga com les rates».

Es van retreure problemes del passat 

Tots dos van dedicar-se aquest insult diversos cops. En un punt on la tensió era màxima, Belén li va voler recordar que Kiko la va insultar en moltes ocasions en el passat: «Sí, estant a 'Gran Hermano' tots els díes, en aquest plató». 

Esteban va voler donar un exemple recordant que li havia dit que no tenia una bona higiene. Kiko es va defensar afirmant: «Però que dius? Va ser Lydia Lozano la que va dir que feia vuit dies que no et rentaves». 

Belén va voler acabar la discussió atacant Matamoros per la seva marxa prematura del 'reality': «Potser el meu concurs no va ser el més exemplar però prefereixo haver fet la meva feina, perquè per mi era feina, que no abandonar al cap de quinze dies perquè no puc parlar amb la meva dona, com els covards».  La resposta de Kiko va ser contundent: «Prefereixo marxar que fer una feina bruta, honestament, per molt que em paguin». 


Comentaris

envia el comentari