Primer pla de David Bustamante

El disgust de Daniella Bustamante en veure el seu pare David a punt de trencar-se

David Bustamante no va poder amb tot i va decidir abandonar el programa

Daniella Bustamante ha seguit molt atenta el pas del seu pare David a 'Masterchef Celebrity'. El cantant ha tingut un progrés sorprenent i gairebé guanya el concurs culinari.

Tant, que fins i tot la seva exdona, Paula Echevarría, no va poder evitar sorprendre's en veure la seva capacitat d'elaborar plats suculents. A causa de la feina, l'actriu no pot seguir el concurs de prop, però la seva filla la manté al corrent de tot.

Daniella s'ha convertit en la seguidora més gran de David Bustamante i exerceix de jutge quan ell cuina a casa. Però amb la pressió de la final, Bustamante no va poder evitar ensorrar-se. El cantant es va veure desbordat i va decidir abandonar.

David Bustamante amb cara seriosa
David Bustamante no va poder amb la pressió. | GTRES

David Bustamante es trenca i decideix abandonar 'Masterchef Celebrity'

La nit de dilluns, 29 de novembre, va ser la més complicada per als quatre finalistes de 'Masterchef Celebrity'. Belén López, Miki Nadal, Juanma Castaño i David Bustamante es jugaven la continuïtat en una de les proves més complicades.

Els quatre havien de seguir pas a pas i en temps real la mateixa recepta que el xef amb tres estrelles Michelin, Jesús Sánchez, estava elaborant. Una prova frenètica que posava al límit la capacitat dels aspirants i la concentració.

Tot i això, Bustamante no va començar amb bon peu, ja que només començar el cantant es va posar nerviós i va perdre el fil de la recepta. Visiblement desconcertat i perdut, va decidir llençar la tovallola. «Em retiro», deia amb les mans aixecades en ser conscient que era incapaç de controlar els seus nervis.

«No, continua!», l'animaven els altres aspirants i els mateixos jutges. Bustamante els va fer cas i va tornar a la prova amb les forces que li quedaven.  «Només penso a anar-me'n, però seria injust abandonar després de tant esforç», deia valorant l'esforç del concurs.

Finalment, l'exconcursant del programa 'Operación Triunfo' acabava la prova sense haver aconseguit replicar el plat del xef. «Això de David és terrible», opinava Pepe Rodríguez veient el caos que havia generat a la cuina.

«Ho dones tot, però cal donar-ho bé», assenyalava el jurat. «Sorpresos estem amb el caos, el desastre i la poca capacitat d'escoltar les paraules del professor», apuntava Jordi Cruz.

Daniella Bustamante, el suport més gran del seu pare

Si per alguna cosa Bustamante va decidir no llençar la tovallola va ser sens dubte per la seva filla Daniella. Després de separar-se de Paula Echevarría va aprendre a cuinar per ella. La nena està molt orgullosa dels progressos que ha demostrat el seu pare i confiava que podia guanyar el premi final.

De fet, el mateix artista va confessar la seva felicitat després d'assabentar-se que era finalista de 'Masterchef' . «Es va tornar boja de contenta cridant», assegurava Bustamante.

Tot i això, la prova que havia d'atorgar-li el primer lloc al cuinat final gairebé acaba amb el seu somni. No va ser fins a la prova d'exteriors on David Bustamante va donar per acabat el seu pas per les cuines més famoses de la televisió espanyola.

Lamentablement, el cantant va quedar eliminat davant de Miki Nadal, que va guanyar la segona prova per competir contra Juanma Castaño en el duel final. Però lluny de sentir-se defraudat, David es va mostrar orgullós per haver arribat fins aquí.

«Moltes gràcies a tots! Ho he intentat, ho he donat tot! Ha estat dur, però meravellós!!», publicava a Instagram. Sens dubte, durant tot el concurs Bustamante ha comptat amb l'afecte i el suport de tots els seus éssers estimats. Una gran família a qui ha tingut molt present en aquests gairebé tres mesos de concurs.