YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El disgut del pare d'Ylenia sobre la nit de passió entre la seva filla i Tejado

Es va mostrar nerviós amb la notícia i va confessar que no li agrada que la seva filla treballi a la televisió

Ylenia Padilla
Ylenia va ser l'octava expulsada de 'GH DUO' | Telecinco

 

La nit que van passar junts Antoni Tejado i Ylenia a 'GH Dúo' ha agafat per sorpresa a tothom. Fins i tot al pare de la de Benidorm, que es va assabentar gràcies a 'Sálvame' d'aquesta novetat en la vida de la seva filla i es va mostrar visiblement afectat per la notícia. A més, va treure a la llum que ell no ha vist mai amb bons ulls que Ylenia treballi a la televisió.

De fet, va dir que va deixar de veure el 'reality' perquè no li agradava la repercussió mediàtica de la seva filla. «Els nervis em superen, és un malson per a mi». Per aquest motiu, es va assabentar gràcies al programa de Telecinco de la nit de passió entre Ylenia i Antonio Tejado i la seva reacció no va ser gaire bona. «El que em faltava, que em donis el dia».

Desaprova la seva participació en la televisió

Després de dir aquestes paraules, es va sincerar sobre la seva opinió en relació a la participació de la seva filla als programes de televisió. «He tingut una guerra amb ella de set anys molt gran. Com a pare, mai m'ha agradat que es posi al món de la televisió, no m'agrada i ja està. No puc, és que no puc. Egoistament parlant, per mi que se'n vagi», va afegir.

El rebuig que sent el pare d'Ylenia per aquesta faceta de la seva filla arriba fins al punt de decidir que no aniria a buscar-la en el cas que fos expulsada. «No anirem, no. Nosaltres tenim molt treball i no podem anar. Ella em va dir que li agradaria que jo estigués quan ella sortís i tal però realment és que no vull. Per a nosaltres, la meva filla és la que concursa i és la seva història, no la nostra», va assegurar.

El padre de Ylenia no quiere que siga en televisión
El pare d'Ylenia confessa que ha viscut uns moments molt durs | Telecinco  

Increpa a una reportera de 'Sálvame'

El padre de Ylenia pierde los nervios
El pare d'Ylenia perd els nervis amb una reportera | Telecinco  

Però la cosa no acaba aquí perquè després de fer aquestes declaracions, una reportera de 'Sálvame' va anar a buscar al pare d'Ylenia per ampliar aquesta informació. Quan va veure a la periodista, Juan Antonio no va reaccionar bé i va increpar-la, deixant entreveure que ell i la seva família prefereixen mantenir-se al marge de la repercussió mediàtica. En un primer moment, el pare d'Ylenia va demanar respecte a la periodista però després es va mostrar visiblement alterat i va dir aquestes paraules. «Jo vaig al teu pare a preguntar-li que li sembla la teva feina?».


Comentaris

envia el comentari