Toñi Moreno entendreix els seus fans amb una divertida foto de la seva filla

La presentadora comparteix molt poques imatges de la petita Lola

Imatge d'arxiu de Toñi Moreno
Toñi Moreno comparteix una imatge de la seva filla | Cedida

El passat mes de gener Toñi Moreno donava a llum a la petita Lola que sens dubte ha arribat a la seva vida per omplir-la de bons moments i molts somriures. La presentadora només se separa d'ella quan ha de viatjar a Madrid per motius laborals.

La de Sanlúcar de Barrameda ha compartit, en molt poques ocasions, imatges de la seva filla a través de les xarxes socials. No obstant això, la presentadora no ha pogut evitar compartir una foto de la seva filla on se la pot veure que està còmodament recolzada sobre el pit i el coll de Toñi Moreno, deixant-la gairebé aixafada, tal com es pot veure en la divertida imatge que ha compartit amb els seus seguidors.

La presentadora acompanyava la publicació d'un missatge molt positiu: «Bon dia gent meravellosa. Res pot sortir malament». Toñi ha declarat en diverses ocasions que la maternitat se li està fent molt dura però també ha volgut mostrar la seva part més amable declarant que aquesta està plena de recompenses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos días gente maravillosa. Nada puede salir mal. #felizdomingo

A post shared by Toñi Moreno (@tmoreno73) on

Toñi Moreno no està travessant el seu millor moment professional

La presentadora comentava fa uns dies, amb clau d'humor que «hi ha dies on necessito que em toqui l'Euromillón perquè se'm parteix l'ànima quan m'he de separar d'ella. Altres... on treballaria gratis». I és que sens dubte Toñi Morena està travessant pel seu millor moment professional i la companyia de la seva petita Lola l'ajuda a portar millor aquests dies de tanta feina. La presentadora està molt orgullosa d'haver tingut a la nena en solitari però també ha assegurat que no creu que torni a repetir l'experiència.

La gaditana explicava que no creu que el meu cos pugui aguantar-ho, per mi ha estat molt dur tot i que afegia que si fos més jove tindria dos-cents fills més. Sens dubte, Toñi està gaudint d'aquesta nova etapa al costat de la petita Lola i malgrat que gairebé no té projecte, en l'àmbit laboral, la presentadora ho aprofita per passar més temps al costat de la seva filla.


Comentaris

envia el comentari