Un prestigiós metge posa en evidència Ana Rosa Quintana

El doctor en dret Joan Queralt va denunciar a través de Twitter el biaix polític del programa

Ana Rosa Quintana en el seu espai 'El programa de Ana Rosa'
El posicionament polític de 'El programa de Ana Rosa' indigna un reconegut doctor | TELECINCO

Ana Rosa Quinta no ha dubtat mai en posicionar-se cada cop que en el seu programa es tracten temes polítics o socials. De fet, s'ha mostrat en tot moment especialment crítica amb el govern espanyol durant aquesta crisi del coronavirus. Tot i que el seu paper és ser conductora del programa i per tant hauria de mostrar-se més neutral, Ana Rosa aprofita cada una de les seves intervencions per opinar sobre el tema que s'està tractant. De fet, més d'una vegada ha estat acusada a través de les xarxes socials de mantenir una postura política molt inclinada a la dreta.

La presentadora però no ha estat l'única assenyalada, ja que la xarxa també acusa el conjunt de 'El programa de Ana Rosa' de mostrar una ideologia 'pepera' a més de la seva forma de tractar la informació durant el programa.

Captura del tuit publicat pel metge Joan Queralt sobre 'El programa de Ana Rosa'
El rètol que es mostra va indignar al doctor | Twitter

Un reconegut doctor assenyala el programa d'Ana Rosa

El reconegut doctor, Joan Queralt, ha denunciat a través de Twitter que aquesta postura que manté el programa també es veu reflectida en els rètols que acompanyen les imatges. Així doncs, el columnista no va dubtar a treure els colors a Quintana tot compartint el text que figurava en pantalla mentre els col·laboradors debatien sobre la polèmica del canvi de fase a Madrid.

«La comunitat es prepara per avançar en la desescalada encara que hi ha qui segueix sense recomanar-la» deia el text fent referència a la lluita d'Ayuso contra el govern central pel pla de desescalada. Un rètol que anava acompanyat dels comentaris d'Ana Rosa i els col·laboradors que qüestionaven els criteris emprats per l'Executiu espanyol per evitar que es produís aquest canvi de fase a la Comunitat de Madrid.

Queralt considera que el rètol mostra clarament el posicionament polític del programa que donaria suport a la postura del PP i Ayuso qui va acusar el govern d'impedir el canvi de fase madrileny per motius polítics i no sanitaris: «Es pot ser més insidiós? Una mà negra planejaria sobre uns angèlics innocents by @elprogramadear. 'Amos' camina!» escrivia amb ironia.


Comentaris

envia el comentari