YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El doctor Vicente Baos diu 'prou' a Iker Jiménez

Un metge de família denuncia les teories conspiranoiques de 'Cuarto Milenio' i Enrique de Vicente

Iker Jiménez durant el seu programa amb vestit de color blau fosc i micròfon davant
Un metge de família denuncia les teories conspiranoiques de 'Cuarto Milenio' i Enrique de Vicente | cedida

Iker Jiménez continua revelant dades i informacions rellevants en 'Cuarto Milenio' entorn de la situació actual de la pandèmia del coronavirus. A més, en els últims mesos, 'Mediaset' l'ha premiat amb una ració doble, en deixar-li emetre el programa 'Informe Covid' cada dimecres en Telecinco.

Malgrat l'èxit d'audiència que cullen els programes d'Iker Jiménez, moltes de les opinions que s'aboquen en el programa deixen dubtes per l'escassa base científica que mostren, segons alguns espectadors. Ja en el primer programa d''Informe Covid', Iker Jiménez va afirmar que «a Espanya no hi ha col·legis sense coronavirus», una opinió del periodista que acabaria demostrant-se que no tenia raó.

Poques setmanes després, Iker va publicitar com una exclusiva mundial l'entrevista a la viròloga xinesa Li Meng-Yan. La veritable realitat és que aquesta entrevista ja havia estat feta en altres mitjans de comunicació i no revelava cap evidència científica. A més, l'informe havia estat finançat per Steve Bannon, el guru d'extrema dreta que va portar part de la campanya electoral del fins fa pocs dies expresident dels Estats Units, Donald Trump, en 2016.

La dura crítica del doctor Vicente Baos a 'Cuarto Milenio'

El doctor Vicente Baos, metge de família en el centre de salut de Collado Villalba (Madrid), és un dels experts en la matèria del coronavirus que ha visitat diferents programes de televisió per a parlar de la pandèmia. Un d'ells ha estat 'Cuarto Milenio', el programa que presenta Iker Jiménez a 'Cuatro'.

Una nova crítica ha arribat a l'espai de 'Mediaset', i aquesta vegada provinent de Vicente Baos, metge de família i professor de Patologia Mèdica i Salut Pública que va ser en el seu moment col·laborador de l'espai d'Iker Jiménez fins que el mateix doctor, com relata en un breu fil de 'Twitter', va acabar per veure innecessari acudir al programa de Cuatro.

Baos ha publicat en el seu compte personal de 'Twitter' alguns fragments polèmics del programa en els quals el criticat en aquest cas és Enrique de Vicente, un dels col·laboradors més perspicaços de l'espai d'Iker Jiménez. «Un programa que barreja mentides, estupideses i alguna cosa assenyada només genera més confusió. 

Aquí les paranoies d'aquest senyor», resa un tuit de Baos, acompanyant a un vídeo en el qual es pot escoltar a de Vicente explicant una teoria sobre George Soros i Bill Gates, dos dels personatges més comentats en les teories de la conspiració de la Covid.

«Aquí vaig acabar d'adonar-me que no pintava res a Cuarto Milenio»

Enrique de Vicente sosté que els dos grans empresaris estan comprant empreses a Espanya «a preu de saldo. S'aniran menjant molts països, però sobretot es menjaran Espanya». Després d'aquestes paraules, Vicente Baos ha descrit un moment surrealista que va viure quan va estar convidat a 'Cuarto Milenio' i que els espectadors no van poder veure.

«En l'enregistrament d'un programa dels quals vaig ser, Don Enrique em va acusar de promocionar medicaments verinosos perquè havia escrit el llibre Sense Recepta. No van emetre aquesta part. El personatge que defineix el programa. Aquí vaig acabar d'adonar-me que no pintava res en Cuarto Milenio».

Per si no fos prou, en un altre vídeo que ha compartit el metge de família Vicente Baos, Enrique de Vicente assegura que amb la vacuna de la Covid t'injecten una espècie d'«identificador personal» i parla dels diners que Bill Gates i la seva esposa han invertit en aquest 'xip'. La veritat és que no hi ha programa d''Informe Covid' o 'Cuarto Milenio' que no provoqui certa polèmica entre els experts en la pandèmia del coronavirus. Malgrat això, les audiències continuen estant del costat d'Iker Jiménez i el seu públic fidel el manté en la graella de 'Mediaset'.


Comentaris

envia el comentari