▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Dol entre els actors de 'La casa de papel': «Ha mort l'Óscar»

Óscar Sánchez Zafra ha mort aquest dissabte, 5 de juny, de manera prematura als 52 anys

La notícia de la mort d'Óscar Sánchez Zafra ha deixat al sector de la cultura totalment consternat. L'actor ha perdut la vida aquest dissabte, 5 de juny, als 52 anys. Així ho ha comunicat la Companyia Nacional de Teatre Clàssic (CNTC) a través de les seves xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'altra banda, la CNTC ha lamentat  la «terrible pèrdua» de l'actor espanyol. L'intèrpret va col·laborar en la companyia espanyola després de ser un dels fundadors del Grup de Teatre de Thiaso.

La CNTC ha lamentat la «terrible pèrdua» de l'actor espanyol

«Lamentem la terrible pèrdua de l'actor Óscar Sánchez Zafra. Va estar diversos anys vinculat a la CNTC en muntatges com 'La vida es sueño', 'La verdad sospechosa' i 'El perro del hortelano'».

«Mai t'oblidarem Óscar. DEP», han publicat a Twitter. Així recordaven la figura de l'actor de 52 anys que ha mort de manera prematura.


A més, l'intèrpret espanyol va participar en pel·lícules com 'Rec 2', 'Marsella' i 'El mundo alrededor'. Cal destacar que, tot i que ha treballat en el teatre i la televisió, gairebé tota la seva trajectòria ha estat dedicada al cinema.

Óscar Sánchez va treballar a 'La casa de papel'

Óscar va obtenir més rellevància gràcies a la trentena de sèries de televisió en què va participar, com la icònica sèrie 'La casa de papel'.

En els últims anys, havia treballat en la tornada de 'Los hombres de Paco', 'Las chicas del cable' i el telefilm 'Mariana Pineda'. A més, va aparèixer en dos capítols de la primera temporada de 'La casa de papel', la sèrie espanyola amb més èxit a escala mundial.

Si parlem de televisió, Sánchez Zafra va treballar en sèries com 'Hospital Central' (on apareix en sis capítols), 'Cuéntame cómo pasó', 'Este es mi barrio' o 'Génesis'. 

A més, també va participar a 'En la mente del asesino', 'Amar en tiempos revueltos', 'Dime que me quieres', per exemple. Vam poder veurel en 'Policías, en el corazón de la calle', 'A tortas con la vida' i 'Querido maestro'.

Aquest últim treball va ser una sèrie clau per a ell. Sánchez Zafra va donar vida a Bernabé en els 40 episodis de les tres temporades a Telecinco, entre 1997 i 1998.

Els seus treballs més importants es van donar en la minisèrie hispano-finlandesa 'Kosta (The paradise)' i l'èxit de les televisions autonòmiques 'La víctima número 8'. Actualment, aquesta sèrie es pot veure a Netflix.

El seu últim projecte s'estrenarà l'any 2022

En relació amb els últims projectes que va realitzar, hi trobem la producció internacional 'Operation Mincemeat', de John Madden, director de 'Shakespeare in love'.

L'última pel·lícula de l'actor s'estrenarà l'any 2022. Relata un succés de la Segona Guerra Mundial, que s'explica amb humor en un dels capítols de 'El Ministerio del Tiempo'. Entre els seus actors i actrius, destaquen alguns com Colin Firth, Kelly Macdonald i Jason Isaacs.


Comentaris

envia el comentari