Dol a Hollywood: Mor massa jove un dels actors de 'Crepúsculo'

El cos sense vida de Gregory Tyree Boyce va ser trobat al seu domicil de Las Vegas, juntament amb el de la seva parella

Gregory Tyree Boyce i la seva parella
La parella va ser trobada morta aquest dilluns al seu domicili de Las Vegas. | Cedida

El món del cinema nord-americà està de dol després de conèixer la mort de l'actor Gregory Tyree Boyce, de només 30 anys. Segons ha publicat 'Variety', l'actor va ser trobat mort aquest dilluns al seu habitatge de Las Vegas (Estats Units) juntament amb el cos de la seva parella de 27 anys, Natalie Adepoju.

Tyree Boyce era reconegut per la seva participació en la saga 'Crepúsculo', concretament per interpretar el paper de Tyler Crowley, el noi de la furgoneta que gairebé atropella a Bella abans de ser salvada per Edward. A més a més, també va fer un curtmetratge el 2018 anomenat 'Apocalipsis'.

Es desconeixen les causes de la mort

Va ser un cosí de l'actor qui es va estranyar en veure que el cotxe de Greg encara estava a casa seva, quan tenia un viatge previst a Los Ángeles. Aquest va decidir entrar a la casa i va ser qui es va trobar els dos cadàvers

Els forenses creuen que la parella podria portar morta des del passat dia 13. Tot i que encara es desconeixen les causes de la mort, portals com 'TMZ' afirmen que es va trobar cocaïna al costat dels cossos, per tant, podria ser per una sobredosi

L'actor tenia una filla d'una relació anterior anomenada Alaya, de 10 anys. Amb Natalie Adepoju, amb qui feia poc més d'un any que eren parella, havien tingut recentment un nadó, Egypt. 

Reflexió a les xarxes socials

El passat mes de desembre, l'actor va publicar una fotografia al seu perfil d'Instagram amb motiu del seu 30 aniversari. A més, va aprofitar per fer una petita reflexió: «En un moment vaig pensar que no arribaria a tenir 30 anys. Al llarg dels anys he comès com molts errors en el camí, però avui és un d'aquests dies en què només reflexiono en els més grans. Quin moment per estar viu». Per acabar, animava a tothom a «fer que la resta dels anys siguin millors!».


Comentaris

envia el comentari