Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Una dona acaba plorant a 'First Dates' per no voler fer mal a la seva cita

Tot apuntava que Rocío i Chema acabarien marxant junts, però ella pensava completament a l'inrevés
Rocío, al lavabo del restaurant, sense poder evitar plorar | Mediaset

 

Rocío i Chema van ser una de les parelles que va acudir recentment al programa de cites 'First Dates'. Tot apuntava que acabarien marxant junts del restaurant, però tot i això, a la parella li esperava una gran complicació. Durant tota la cita, la cordialitat va ser mútua i semblava que la cita anava com la seda. Però a poc a poc, Rocío anava fent-se una idea a la ment que la va portar a plorar inexplicablement al lavabo del restaurant.

 

Tots dos s'havien mostrat molt a gust, l'un amb l'altre i a mesura que anaven compartint aspectes de la seva vida, apareixien més similituds, el que feia presagiar una segona cita per la parella. Però Chema va mostrar una actitud més llançada i va fer recular les expectatives de la dona, que li va caure un gerro d'aigua freda per les seves paraules.

No va poder ser

Més endavant, durant l'emissió d'una de les confessions en solitari de Rocío, ella va acabar sincerant-se, explicant que «no m'agrada en Chema, no he sentit atracció física». Va ser llavors quan es va mostrar molt preocupada, principalment perquè no sabia com dir-li a la seva cita i a més, perquè creia que ell s'adonava que estava preocupat.

 

En un moment donat, inclús va decidir marxar cap al lavabo del restaurant, on va plorar perquè no volia fer-li «mal a un noi tan bo i encantador».

 

Rocío i Chema, a 'la decisió final' | Mediaset

Lidia Torrent la va intentar animar

Un cop la productora del programa va veure el dur moment que estava passant Rocío, es va decidir que Lidia Torrent anés a veure com estava i ajudar-la. Rocío es va sincerar amb la cambrera i va explicar perquè plorava realment: «Em va molta llàstima, perquè és un noi súper bo». Torrent li va recomanar que fos sincera amb Chema.

 

I així mateix és com ho va fer. Rocío li va explicar que el considera una gran persona però que no l'hi agradava. A més, després de la inseguretat de la dona, Chema va acabar comprenent l'explicació d'ella i van acabar com amics.