La dona de Bertín Osborne, contundent sobre els rumors: «Ja veuràs quan comenci i no aparegui»

Tot apunta que se sumarà a la llista de noms que han dit «no» a 'Supervivientes'

Fa uns quants dies que saltava la notícia bomba: Telecinco hauria pensat en Bertín Osborne per participar a 'Supervivientes'. Van ser diversos els mitjans que van afirmar que el presentador de 'Mi casa es la tuya' havia pres la decisió d'acceptar aquesta aventura a Hondures.

Tot i això, sembla que aquestes informacions haurien enfurismat a Bertín que no ha dubtat en desmentir-les amb contundència. Preguntat sobre els rumors de la seva possible presència al reality de Telecinco contestava: «són una collonada».   

Encara més explícita ha estat la seva dona Fabiola per negar cap possibilitat de veure Osborne a 'Supervivientes'. «Però, quina ximpleria han escrit? Quina credibilitat de merda. Ja veuràs quan comenci i no aparegui Bertín. A veure que explicació donen». 

Nou nom a la llista de «no»

La de Bertín Osborne no és més que la darrera de les nombroses negatives de grans noms mediàtics  que ha rebut la cadena de Mediaset per participar en el reality. Albert Rivera, Cristina Cifuentes, Monedero són alguns dels possibles concursants que han sonat i que han dit «no». Fins ara s'han hagut de conformar amb personatges coneguts pel seu pas televisiu, però que realment només es poden considerar de segona fila. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari