Fotomuntatge de Carlos Sobera i la seva dona, Patricia Santamarina

La dona de Carlos Sobera confirma el secret a veus sobre la seva família

Carlos Sobera revela una important notícia a través de les seves xarxes socials

Carlos Sobera és un dels presentadors més coneguts del nostre país, puix que té una llarga trajectòria als mitjans de comunicació. Sobretot, l'hem vist treballar a nombrosos programes de Telecinco. I és que és un comunicador que s'ha guanyat l'afecte del públic per la seva simpatia i el seu bon tarannà a l'hora de presentar qualsevol tipus de format.

En els darrers temps, l'hem vist presentar un 'reality' de la talla de 'Secret Story'. A més a més, és un fix a les gales dels dimarts de 'Supervivientes' amb l'exitós espai d'anàlisi 'Tierra de nadie'.

Carlos Sobera
Carlos Sobera és un presentador d'èxit des de fa anys | GTRES

Carlos Sobera que suma més de 85.000 seguidors a Instagram, sempre es mostra tal com és dins de la coneguda xarxa social. Als seus seguidors els agrada la manera com publica diversos passatges de la seva vida més personal i desconeguda pel gran públic.

Carlos Sobera revela una important novetat a la seva vida

Són freqüents les fotografies de Sobera amb la seva dona Patricia quan decideixen emprendre algun viatge en els períodes que el presentador no està embarcat en cap projecte televisiu. Alhora, sempre fa gala del seu gust per les mascotes i especialment pels gossos.

I és que en diverses ocasions hem pogut veure que Sobera comparteix la seva vida, a més d'amb la seva dona Patricia, al costat de diversos gossos.

Carlos Sobera i Patricia Santamarina
Carlos Sobera ha anunciat una novetat familiar que alegra la seva dona Patricia Santamaría | GTRES

Així doncs, el que fos presentador de 'Secret Story' en la seva versió d'anònims ha publicat una fotografia inèdita. Una imatge que ha fet les delícies dels amants dels animals, i especialment dels gossos. Concretament, el presentador ha tingut bé penjar una fotografia del nou membre de la família que han adoptat i que el cuidaran com si fos un fill.

Carlos Sobera confirma el secret a veus de la família

«Un nou membre s'uneix a la nostra ja gran família de gossos», ha estat el missatge que ha fet públic el comunicador a les seves xarxes socials.

Parlem d'un petit gosset de color negre i marró que ha aparegut de manera inesperada al mur d'Instagram del conegut comunicador de Telecinco.

Carlos Sobera a 'First Dates'
Carlos Sobera té una novetat important per explicar els seus seguidors | Cuatro

Aquest és un gos de la raça Boyero de Berna, que ha estat presentat per sorpresa i la publicació ha tingut desenes de respostes afectuoses cap a la nova mascota de Sobera. La publicació ja suma milers de 'likes' i nombrosos missatges de benvinguda a aquest nou membre de la família del presentador de 'Mediaset'.

Patricia assisteix amb sorpresa a l'absència de Carlos Sobera

D'altra banda, el comunicador s'ha quedat sorprès en veure com aquesta setmana, contra tot pronòstic, no ha pogut debutar en un nou lliurament de 'Tierra de nadie'.

Sí, perquè després de començar a caminar 'Supervivientes' dijous passat, els seguidors del programa de cada dimarts sobre el 'reality' d'aventures han lamentat que el carismàtic presentador no aparegués en pantalla a les 22.00.

Carlos Sobera somrient vestit de rosa
Carlos Sobera tornarà «properament» a les gales de 'Supervivientes' | Cedida

El cas és que tant dimarts a la nit com dimecres es va emetre 'Supervivientes: Última hora' presentat per Lara Álvarez. Per tant, fins ara no hi ha rastre de Carlos Sobera i el seu programa dels dimarts.

«Pensava que hi havia 'Tierra de nadie' i no hi ha res, jo pensant que era avui, llavors Sobera quan actua?», són alguns dels comentaris que s'han llegit a Twitter.

Segons apunten fonts de la cadena, l'espai dels dimarts dedicat a 'Supervivientes' tornarà «properament». Veurem si la pròxima setmana, per fi apareix a la graella el programa d'anàlisi del que passa cada dia als Cayos Cochinos.

▶️ Juanma Castaño tiene miedo de lo que puede pasar en su nueva vida