La dona de Carles Puigdemont torna a La Xarxa presentant ‘The Weekly Mag’

Marcela Topor serà novament la presentadora del seu programa d'entrevistes en anglès emès a partir d'aquest 5 d'octubre

Marcela Topor, dona de l'expresident Puigdemont, continuarà presentant el seu programa a la XAL, creada per la Diputació de Barcelona
Marcela Topor, dona de Puigdemont, continua presentant el seu programa a la Xarxa, creada per la Diputació de Barcelona | Cedida

Torna ‘The Weekly Mag’ a La Xarxa Audiovisual Local (XAL), plataforma multimèdia creada per la Diputació de Barcelona. A partir del pròxim dissabte 5 d’octubre, es podrà veure novament Marcela Topor, dona de Carles Puigdemont, al capdavant d’aquest programa d’entrevistes en anglès i, per tant, tornarà a cobrar el seu sou de la Diputació.

Topor podria cobrar 6.000 euros al mes

La corporació provincial ha canviat de president, actualment és la socialista Núria Marín, i s’ha renovat l’espai de Topor després que el PSC i JxCat hagin arribat a un acord per governar conjuntament la Diputació de Barcelona. Segons el seu portal de transparència, la partida destinada aquest 2019 a la XAL és de 23.180.000 euros, repartits en dues partides de 22.800.000 i 380.000 euros, respectivament. D’aquests diners, no sé sap amb certesa els que seran per ‘The Weekly Mag’.

Tanmateix, el sou de Marcela Topor podria ser similar al que tenia durant l’anterior legislatura, un contracte que ja va generar controvèrsia perquè cobrava 6.000 euros al mes per només quatre programes, d’una hora i mitja de duració. Una retribució notablement superior a la de la resta de periodistes de la XAL i encara més tenint en compte que el sou era pràcticament net, ja que no han de pagar cap tema tècnic o de producció.

A més a més, el pacte entre PSC i JxCat també ha creat controvèrsia perquè Puigdemont no ha criticat aquest acordamb el «partit del 155», com si ho ha fet ERC, entre altres. Així, s’ha trencat l’estratègia de prohibir qualsevol relació amb el PSOE i aquesta incongruència per part de l’expresident de la Generalitat no ha passat desapercebuda.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari