Primer pla de Roberto Leal.

La dona de Roberto Leal accepta el perdó després de l'error del seu marit

Roberto Leal ha comès un error que s'ha fet viral

Roberto Leal ha esdevingut un dels presentadors clau de la televisió espanyola. Actualment, treballa a 'El Desafío' i a 'Pasapalabra', dos dels programes més vistos.

Tot i això, encara que a la seva feina Roberto Leal és impecable, cometre un error en ple prime time l'ha portat al punt de mira. La seva dona no ha tingut més remei que perdonar-lo…

Roberto Leal també comet errors

Des que va sortir de 'España Directo' per provar noves experiències al món de la televisió, Roberto Leal s'ha convertit en un dels personatges més famosos d'Espanya.

No per explicar la seva vida privada, com és habitual entre les celebrities d'avui dia, sinó per la seva feina als diferents programes que presenta.

El seu gran salt el va fer amb 'Pasapalabra', substituint el gran Christian Gálvez i superant cada setmana les dades d'audiència. Però els seus projectes professionals no es queden aquí, ja que les ànsies de Roberto Leal per millorar el van portar a nous reptes.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal té nous projectes al marge de 'Pasapalabra'   | Antena 3

'El Desafío', el programa d'Antena 3 que repta famosos a dur a terme diferents proves físiques, n'és un. Roberto Leal és l'encarregat de presentar cada divendres a la nit aquest reality.

No hi ha dubte que la perfecció existeix a la televisió i es diu Roberto Leal. No obstant, hi ha vegades, igual que qualsevol persona normal i corrent, que comet errors i aquests li fan passar una mala estona. És el que ha patit fa només unes hores i la seva noia, Sara Rubio, no ha tingut més remei que perdonar-lo…

La dona de Roberto Leal el perdona

Fa unes hores, Roberto Leal es convertia en el centre d'atenció de les xarxes socials després de ficar la pota a 'Pasapalabra'. En una de les proves més famoses, la 'Pista musical', el presentador va donar com a guanyadora Marisa sobre Orestes, però es va equivocar.

Immediatament, es va veure obligat a demanar perdó a la madrilenya, però la confusió ja s'havia gravat i el momentàs corria com la pólvora per les xarxes socials.

En sonar la música, Marisa va entonar una cançó. «Tuviste una oportunidad y la dejaste escapar…» i Roberto Leal li va contestar: «Literal».

Immediatament, l'equip blau va celebrar la victòria, però Roberto Leal es va veure a l'obligació de parar-los. Apurat, no va tenir més remei que demanar perdó.

«No, no, no. Literal que va tenir una oportunitat i la va deixar escapar, se m'ha malinterpretat, no és aquesta, perdó», va exclamar. L'error de Roberto ja és el més vist del dia, però lluny de criticar-lo, la gran majoria ha rigut d'aquest malentès.

El nou projecte laboral de Roberto amb la seva dona

No conforme amb l'èxit que el presentador està tenint a la televisió, Roberto juntament amb la seva dona, Sara Rubio, s'ha llençat a la piscina. Però literal.

Roberto Leal ha creat la seva pròpia empresa de la que és CEO. És una productora audiovisual que rep el nom de Blondloyal i que el presentador comparteix amb la seva dona.

Lluny del que es pugui creure, la productora ja ha aconseguit èxit entre diverses cadenes de televisió. Encara que la idea de Roberto i Sara és portar això de la manera més íntima possible, Blondloyal Producciones ja ha començat a donar fruits.

Primer a Canal Sur i ara a Telemadrid, on està a punt d'emetre un programa d'entrevistes que es diu 'Uno de tres millones'.

▶️ Joaquín Prat se sincera sobre el trauma de su separación con Yolanda Bravo

A més d'aquests projectes professionals, no hi ha dubte que la parella no deixa de collir èxit fora de càmeres. Fa més de sis anys que estan casats i tenen dos fills en comú.