Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

Un jove reacciona còmicament i perd la gana en descobrir que la seva cita va sense sostens a 'First Dates'

La cita va anar molt bé i es van donar una altra oportunitat
Aina, la cita que va deixar sense paraules i sense gana a Pablo | Mediaset

Molts dels qui passen per 'First Dates' deixen impactants moments per recordar, els quals se'ns queden gravats durant un bon temps. Pablo, un jove de Cadis, ha estat un dels qui va protagonitzar una de les espectaculars escenes mentre mantenia una cita amb Aina. El noi, de 20 anys, es va sorprendre en adonar-se'n que ella, de 24, no portava sostens.

 

La cita avançava tranquil·lament quan, de sobte, mentre parlaven d'estudis, ell es va quedar sense paraules. El moment va ser molt graciós per la reacció que va tenir ell. De fet, un cop es va allunyar de l'Aina, va explicar com se sentia: «Quan es mou, fa així i no porta sostén. M'agafa una calor que no vegis i perdo la gana i tot».

Va evitar el tema

El jove va poder sortir-se'n de la situació i va canviar de tema per no pensar més en el que tant l'havia impactat. Aleshores, es va fixar en les seves dents i li va preguntar a la malaguenya si havia portat ortodòncia perquè tenia les dents perfectes. La jove va somriure en escoltar el que li deia i va afirmar que sí que havia portat aparells.

 

La cita va fluir i, finalment, van acabar donant-se una segona cita, tot i que ella pensava que la diferència d'edat suposaria un problema, ja que té quatre anys més que ell. Tanmateix, ambdós s'ho van passar molt bé i van gaudir de la bona companyia.

 

La seva segona vegada

No era la primera vegada que l'Aina assistia al programa de l'amor de Cuatro. Anteriorment, també va anar per veure si es trobava amb algú ideal per a ella, però no li va sortir bé. Ara sí, la professora de piano pot estar contenta després d'haver sortit ben parada.