Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors

Dos col·laboradors de 'Sálvame', incapaços de controlar la forta atracció que senten

«Per ella Kiko és molt més important que un simple company»

L'amor ha sorgit al plató de Sálvame i entre dos dels col·laboradors més inesperats. Una forta atracció que cada cop es fa més evident a ulls dels seus companys.

Ens referim a Anabel Pantoja i Kiko Hernández, entre els quals hauria començat a saltar espurnes. Cal remarcar que la cosina de Kiko Rivera acaba de separar-se del seu marit, Omar Sánchez, tot just quatre mesos després del casament.

I a Hernández no se li ha conegut cap parella fins ara. De fet, decidia convertir-se en pare solter i fins i tot arribava a reconèixer que podria ser asexual.

Pla de perfil d'Anabel Pantoja al plató de Sálvame mentre anuncia la seva ruptura amb Omar Sánchez
Anabel Pantoja ho està passant malament després de la seva ruptura amb Omar Sánchez | Telecinco

Tot i això, sembla que entre tots dos ha sorgit una connexió molt especial. Anabel, que no passa un bon moment, assegurava tenir «el cap perdut» amb tants problemes. «No estic al cent per cent», argumentava. I justament per això, intenta envoltar-se de persones que li facin bé i li aportin coses positives.

I una d'aquestes persones és Kiko Hernández, a qui es mostra molt propera. Tant, que això ha cridat l'atenció de la resta dels seus companys.

«Sempre he pensat que a Anabel li agrada molt com a home Kiko Hernández, sempre he sentit que hi ha una atracció mútua brutal, ja saps tu que d'això entenc molt», comentava María Patiño.

Anabel Pantoja i Kiko Hernández fent-se un petó
Anabel Pantoja i Kiko Hernández fent-se un apassionat petó | Telecinco

«Jo noto aquí que hi ha tensió sexual», insistia la tertuliana. «Probablement, Kiko, que no és una persona excessivament afectuosa. I crec que, com que està pendent, l'absència de Kiko per a Anabel ha estat més que important», explicava.

De fet, Patiño s'atrevia a vaticinar que podrien tenir alguna cosa junts. «Penso que tindran una relació en molt poc temps. Per a ella Kiko és molt més important que un simple company».

Sense tallar-se ni un pèl, María li deia clarament a Hernández: «Li agrades moltíssim i a tu et passa el mateix, però no ets capaç de parlar del que t'atreu o no a tu».

Un comentari davant del qual el col·laborador es quedava força tallat. «Jo si parlo de qui m'atreu o de qui no m'atreu, però no ho faig en públic», assegurava. «De totes maneres, Jo no he decebut Anabel Pantoja. Ahir vaig estar parlant amb ella fins a les dues del matí».

Les espurnes salten entre Anabel Pantoja i Kiko Hernández

La teoria de Patiño agafava més força recordant algun dels moments que Kiko i Anabel Pantoja havien protagonitzat a plató. I és que tots dos pujaven la temperatura amb un sensual ball i petó a la boca inclòs. Acaben reconeixent el que senten?

El curiós és que era el mateix Hernández qui deixava caure que la Pantojita podria haver recuperat la il·lusió al costat d'un nou amor.

«Una persona d'allà, un amic íntim seu, m'ha dit que Anabel es queda a les Canàries perquè comença a conèixer una persona d'allà», explicava el col·laborador. «Ha estat conèixer algú i dir "em quedaré aquí"».

Fa poc, també un altre company del programa, Kiko Jiménez, confessava obertament que haurien tingut alguna cosa si no fos per Omar.

L'amistat entre Jiménez i Anabel es forjava durant el pas per GH VIP 7 i la veritat és que tenien una connexió brutal. «Amb Anabel Pantoja tinc una meravellosa relació arran de compartir tantes setmanes en un reality, ric molt amb ella», explicava a Lecturas.

Anabel Pantoja i Kiko Hernández a Sálvame
Anabel i Kiko tenen un flirteig bastant evident | Telecinco

«Sempre he pensat que sent atracció per mi més enllà del físic», comentava sobre el seu feeling amb la cosina de  Kiko Rivera. «Si no hagués estat amb 'el Negro', crec que hauria intentat tenir un romanç amb mi», opinava. «A mi, sens dubte, com a amiga em té enamorada».