Foto de grup d'algunes cares famoses de Telecinco

Els dos col·laboradors de Telecinco que no tenen ni l'ESO: quanta incultura

Un col·laborador de 'Sálvame' i una concursant de 'Secret Story' han generat el caos a Telecinco

Alguns col·laboradors de Telecinco s'han convertit en personatges molt populars pel fet que la cadena esprem al màxim la seva estrebada mediàtica.

La premsa investiga la vida privada de certes persones, i a vegades descobreix coses molt sorprenents. Mediaset ha situat al punt de mira dues cares famoses que estan pagant un preu molt car per treballar a la petita pantalla.

Parlem d'Adara Molinero i de Miguel Frigenti, dos joves que s'han convertit en la parella de moda de Telecinco. Ella és famosa per haver participat a 'Gran Hermano' i per haver guanyat l'edició VIP del reality. Ell, per la seva banda, compta amb l'afecte del públic des que va fitxar com a col·laborador de 'Sálvame' fa més d'un any.

Miguel Frigenti al plató de 'GH VIP' el 17 de novembre del 2019
Miguel Frigenti és molt estimat entre el públic de 'Sálvame' | GTRES

El jove presumeix de ser un prestigiós periodista. De fet, s'ha burlat de molta gent que no té formació universitària. Recordem que fa unes setmanes, Lorena Edo, concursant de 'Gran Hermano', va denunciar que el col·laborador li havia faltat el respecte. La noia va publicar a les xarxes socials uns vídeos en què Miguel es reia d'ella pel seu físic i pel fet que treballa d'esteticista.

Miguel Frigenti actualment participa a 'Secret Story', un concurs emès a Telecinco que està generant molt d'enrenou. El públic va decidir expulsar-lo del programa, però, un cop fora, va fer campanya i ha aconseguit tornar-hi a entrar. Carlos Sobera, el presentador, l'ha sotmès a una prova de preguntes sobre cultura en la qual ha obtingut un resultat que ha sigut motiu de burla per als espectadors.

Miguel Frigenti, acusat d'inventar-se que té carrera universitària

Frigenti ha deixat tothom sense alè en afirmar que «Turquia és un país de l'Àfrica meridional, cap al sud del continent. Grècia, més o menys, és a prop d'Algèria o Líbia». Aquestes afirmacions que ha fet han generat molta polèmica, i hi ha gent que l'acusa de no tenir els estudis de què tant presumeix.

Miguel, que habitualment col·labora amb diversos programes de Telecinco, presumia d'haver anat a la universitat i de tenir una formació magnífica. Tot i això, 'Secret Story' ha demostrat que el jove no té gens de cultura. I a les xarxes socials fins i tot s'ha posat en dubte que tingui els estudis que diu.

El col·laborador és bastant polèmic, ja que li encanta cridar l'atenció dels mitjans de comunicació. Ha criticat les cares del moment i és arxienemic d'alguns famosos importants, com ara Alba Carrillo. La model treballa amb ell a 'Sálvame' i assegura que és més complicat del que sembla.

Frigenti ha aconseguit guanyar-se la confiança d'Adara Molinero, una de les seves companyes de 'Secret Story'. La madrilenya al seu dia va ser molt estimada entre el públic, però ara ha perdut gran part de la popularitat que tenia. A més, els espectadors de Telecinco s'han rigut d'ella després que recentment també s'hagi sotmès a una prova de cultura general.

Adara Molinero, avergonyida: «Els nens li passen la mà per la cara»

Igual que el seu amic Miguel, Adara ha hagut de respondre a diverses preguntes de geografia. Les respostes de la jove han deixat sense paraules els espectadors, que l'acusen de no tenir ni el graduat escolar. Segons ella, Islàndia és «un país perdut al mig de l'oceà».

Adara Molinero i la seva mare
Adara Molinero i la seva mare, Elena, treballen a Telecinco | GTRES

La mare d'Adara, Elena Rodríguez, també és una cara popular a Telecinco, ja que va concursar en una edició de 'Supervivientes'. Aquest programa també li va fer un examen cultural, i el resultat va sembrar el caos. Entre altres coses, Elena pensava que RAE significava «Reial Acadèmia Espanyola de la Ràdio».

Molinero ha tingut l'oportunitat de treure millor nota que la seva mare, però no ho ha aconseguit. Ha demostrat que és una inculta, i els seus enemics estan aprofitant per a criticar-la per això. Asseguren que dona un exemple pèssim i que 'Secret Story' no li hauria de donar tant de protagonisme.