Imatge del logo de 'Supervivientes',un dels programes amb més èxit de Telecinco

Dos concursants de 'Supervivientes' ja no poden més i pensen a abandonar

Les dures proves i condicions provoquen que en cada edició del reality estrella hi hagi concursants que es plantegin marxar abans d'acabar el concurs o ser expulsats

Un total de setze són els famosos que es troben concursant en la nova edició 'Supervivientes'. Edició que fa una setmana que està en antena i que està fent que aquests es trobin vivint en unes condicions molt dures. Tant és així que dos d'aquests ja han pensat a abandonar el reality. Es tracta de dues dones joves que compten amb una llarga llista de fans incondicionals en les xarxes socials. Ens estem referint a Melyssa Pinto i a Alexia Rivas.

Melyssa Pinto amenaça de marxar-se

El dia de l'estrena del citat programa, dijous passat, si va haver-hi una participant que va destacar per sobre de tots aquesta va ser Melyssa. Es va convertir des d'aquesta nit en la reina de l'edició. I això ho va aconseguir per diversos motius. En concret, perquè va saber parar-li els peus al seu ex, Tom Brusse, en una discussió i perquè es va lliurar per complet en la prova i en el salt de l'helicòpter.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


És més, tot això li va valer per a convertir-se en líder i per a deixar clar que estava disposada a lluitar per a arribar a la final. No obstant això, ha viscut la seva primera baixada. Exactament va ser ahir a la nit quan va protagonitzar aquest instant. Tot va succeir quan, després que els seus companys la vetessin per a fer una prova, se li va demanar que es muntés en una barca. Aquesta la va portar fins al vaixell encallat, on viuen la meitat dels concursants. I això li va fer viure un moment de tensió.

Pinto va creure que havia estat expulsada de l'illa per a viure en la citada embarcació. Una idea que li va fer començar a posar-se malament, a dir que era una injustícia i fins i tot es va posar a plorar. Tal va ser l'atac de nervis que va experimentar que va deixar molt clar que era capaç d'abandonar. Ho va fer dient: «Jo no pujaré aquí, ho tinc claríssim. Marxo».

En aquest punt, el presentador Carlos Sobera li va demanar que pugés al vaixell per a poder explicar-li una cosa. No obstant això, li va costar que ho fes perquè Melyssa no parava de repetir: «És que si pujo, ja no em deixes baixar. Mira que em tiro per la borda». Al final, Sobera va apostar perquè la jove deixés de sofrir. Així li va exposar que únicament era allí perquè tenia dos minuts per a desvalisar el vaixell dels seus companys. Una notícia que li va fer oblidar-se d'abandonar 'Supervivientes'.

Alexia Rivas vol abandonar

Els concursants que estan vivint en el citat vaixell encallat no estan tenint uns dies gens fàcils. I és que tres d'ells han estat atacats per meduses. A més, l'embarcació està contínuament movent-se. Una circumstància que està portant al fet que alguns participants, com seria el cas d'Alexia Rivas, es maregin i vomitin constantment.

Aquesta circumstància sembla que està minant la moral i les ganes de seguir endavant de la jove. És més, fins i tot ha demanat ser vista pel metge per a veure si així aquest li permetia justificar el seu desitjat abandonament sense pagar la multa. Però res més lluny de la realitat. L'exreportera de 'Socialité' pot continuar en el reality sense cap problema.

D'aquí ve que s'hagi resignat a seguir en el concurs, on té diversos fronts oberts. En concret, ha iniciat una autèntica 'guerra' amb Sylvia Pantoja, amb la qual ha tingut ja diversos xocs. D'aquesta manera, els dos abandonaments que van poder produir-se van quedar en res en la gala d'anit. Una gala que va estar marcada també per la salvació de Gianmarco de l'expulsió i pel 'paperot' d'Olga Moreno. I és que aquesta, que deia que volia centrar-se únicament en el concurs, no deixa d'aprofitar per a arremetre en tot moment contra Rocío Carrasco.