El presentador Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes

Dos exconcursants de 'Supervivientes', enxampats: «Han donat via lliure a la passió»

'Supervivientes' podria haver unit més del que s'esperava a Marta López i Alejandro Albalá

'Supervivientes' té un efecte màgic, i que va molt més enllà de crear audiència i generar ingressos per als famosos que se sumen a l'aventura més extrema. Marta López i Alejandro Albalá són el clar exemple que els 'realities' acaben unint molt més a les persones. I segons Gustavo González, en les últimes hores han passat coses.

El col·laborador de 'Sálvame' ha explicat en un vídeo que suposadament Marta i Alejandro han passat aquest cap de setmana junts. A més, ha anat molt més enllà afirmant que entre ells hi ha hagut 'coses d'adults' i que han estat junts fins a quedar exhausts.

Per als més morbosos, González afirma que els dos televisius han estat jugant amb disfresses i s'han gravat mútuament donant curs a la més absoluta imaginació. Segons sembla, aquesta trobada hauria començat el divendres al 'Deluxe', on haurien coincidit els dos, i a partir d'allí van marxar junts per seguir la festa fora de Telecinco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, Marta López ha volgut llençar per terra la informació del seu company i ha dit que li fa pena veure com Gustavo dona veu a dades no contrastades.

López explica que aquesta trobada no hauria tingut lloc, pel fet que ella tenia un tren a les set del matí per anar-se'n a un altre lloc lluny de Madrid. Un fet que Kiko Hernández ha pogut donar suport, gràcies a l'amistat que té amb López. De fet, el va fer coneixedor que estava de vacances a Punta Umbría.

Tot i això, Lydia Lozano ha volgut donar suport a Gustavo González dient que a ella també li estaven parlant d'aquest assumpte. Concretament ha dit que el seu confident li estava enviant un missatge d'àudio en què li confirmava al cent per cent que entre Marta i Alejandro han passat coses.

Recordem que de ser cert, Marta López ja va confirmar en un polígraf que existia una atracció sexual amb Alejandro Albalá. I que també, a 'Supervivientes' dormien fent la cullereta i hi havia gestos de molta complicitat. A més, la col·laboradora de 'Sálvame' va dir que si hagués de passar una nit d'amor amb algú del programa de supervivència, seria amb ell.

La veritat és que no tothom es creu aquest presumpte cap de setmana d'amor, i Laura Fa ha apuntat que podríem estar davant un muntatge de mala qualitat. La catalana considera que Alejandro Albalá podria haver ordit tot aquest assumpte per poder acudir a la televisió. I així fer gran aquest tema a canvi de diners, un negoci que coneix a la perfecció i que ja ha exercit en el passat.

Recordem que de ser cert aquest assumpte, aquesta seria la tercera conquesta d'Alejandro Albalá. I és que, anteriorment, va estar casat amb Isa Pantoja i després va mantenir un fugaç romanç amb Sofía Suescun. Totes dues relacions protagonitzades per desenes d'entrevistes i participacions en diversos 'realities' de televisió.

L'interès de Marta López a negar-ho

Segurament en una altra situació, Marta López s'hauria recreat en aquest assumpte i li hauria tret el màxim profit per fer platós de televisió. Ara, però, ha volgut ser molt contundent i negar rotundament que hagi passat alguna cosa amb Alejandro Albalá.

Un fet que ha sorprès molt als seus companys tenint en compte que Marta està soltera. O, de fet, això crèiem perquè López ha deixat anar una gran bomba. Sembla que en l'actualitat hauria iniciat una nova relació amorosa amb una persona que és totalment aliena al món de la televisió.

Sembla, però, que aquesta persona és molt activa en les xarxes i que a més, és policia de professió. Tanmateix, de moment, l'exconcursant de 'Supervivientes' vol preservar la identitat de la seva nova conquesta.