El drama de Frank Cuesta i la seva malaltia: «No em vull morir»

Recorda que té una família i molta responsabilitat

Frank Cuesta a 'El Hormiguero' el 7 de febrer de 2019
Frank ha confessat que no té parella i que espera l'alliberament de la seva exdona, encara a la presó | GTRES

La imatge sense cabell de Frank Cuesta deixava estupefactes tots els seus seguidors. Els vídeos del presentador de Cuatro, immers de ple en el seu nou projecte professional, feien saltar totes les alarmes sobre el seu estat de salut. Ell mateix s'encarregava de confirmar la pitjor notícia: havia recaigut en el càncer que ja va patir fa setze anys. 

Ara Cuesta s'ha obert en canal per a la '¡Qué me dices!', concedint al mitjà una de les seves entrevistes més personals, en la qual parla obertament de la seva malaltia: «Al principi em vaig endur un pal molt gran, però després t'adones que et pots quedar a casa i plorar de pena o lluitar. No tinc por», assegura l'home més aventurer que mai ha tingut Cuatro

El 'Wild Frank' es mostra, doncs, amb forces per afrontar el càncer, en especial pels seus fills: «Si no els tingués, seria una altra història. Tinc una família i molta responsabilitat». «Jo no em vull morir», afirma Cuesta per sobre de tot.

Confessa si té parella

Ja sabíem que no tenia massa por a res i ho torna a demostrar, tot i que Cuesta prefereix no pronunciar el nom de la malaltia que pateix: «És una malaltia de la sang i s'entén, és un tractament llarg. Puc dir càncer o leucèmia, però és que m'és igual. Al final del dia estàs malalt i ja està», confessa amb tot sinceritat.

L'entrevista també ha donat peu a parlar de la seva vida sentimental i Frank confirma que no té parella i que continua esperant l'alliberament de la seva exdona, Yuyee: «Tinc tres fills i la seva mare està a la presó. Quan surti estaré amb els meus fills i amb ella. Refer la meva vida sentimental és un impossible», sentencia l'estrella de la televisió, que continuarà lluitant com fins ara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pasando frío en Madrid :=)

A post shared by Frank Cuesta (@cuestafrank) on


Comentaris

envia el comentari