Drama a Telecinco: Diego Matamoros es podria divorciar d'Estela Grande

Diego Matamoros i Estela Grande es plantegen el futur del seu matrimoni

Diego Matamoros en una de les seves entrevistes al 'Sábado Deluxe'
Diego Matamoros s'estaria plantejant el futur amb Estela Grande | Telecinco

La participació d'Estela Grande a 'El tiempo del descuento' podria haver suposat un punt d'inflexió. L'acostament que la model ha tingut amb Kiko Jiménez dins de la casa no ha assegut res bé al fill de Kiko Matamoros, que hauria decidit acabar la relació amb la seva esposa després de l'expulsió d'Estela el passat diumenge 2 de febrer, posant fi al seu matrimoni. 

La forma i actitud en què Diego va rebre a Estela al plató en ser expulsada va ser una clara evidència del malestar que sentia després d'haver estat testimoni de com la seva dona es reconciliava amb el qui tant mal li havia fet durant 'GH VIP 7' i, ara, en el nou programa, tornaven a tenir un apropament sospitós. «Lo he vist aquí, de peu, que no venia cap a mi, i els meus temors s'han fet realitat» comentava Estela en veure que Diego no es va acostar a saludar-la en un primer moment. 

Les paraules que van doldre a Diego

Però van ser les seves últimes paraules sobre Kiko Jiménez el que van acabar de molestar al seu marit: «He actuat com he volgut i com m'ha sortit actuar. No he pogut evitar-ho més, ho he intentat. Sé que si coincideixo amb ell, no miraré cap a un altre costat perquè em ve de gust saludar-lo».

Fins a l'últim moment, el fill de Kiko Matamoros es va mantenir serè durant tota l'entrevista d'Estela amb Jorge Javier arribant a confessar que la seva dona no havia estat sincera amb ell abans d'entrar de nou a Guadalix pel que tindrien una conversa pendent sobre el futur de la seva relació. Per la seva banda, el col·laborador de 'Sálvame', sosté que el matrimoni del seu fill, Diego, està trencat i que el que va demostrar durant la gala és producte de la decisió que ha pres respecte a la seva relació amb Estela, que podria estar irreparable.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari