Dràstica decisió de Mediaset amb 'Mujeres y Hombres y Viceversa' que farà que mai torni a ser igual

El grup d'origen italià ha decidit incloure part del programa a la seva plataforma de pagament digital 'Mitele Plus'

Toñi Moreno, en arxiu, presentant 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Dràstica decisió de Mediaset amb 'Mujeres y Hombres y Viceversa' que farà que mai torni a ser igual | Catalunya Diari

Ja fa temps que el grup comunicatiu Mediaset intenta treure el màxim rèdit econòmic possible a cadascun dels seus programes de més èxit. De fet, aquesta intenció va quedar ben patent quan, set mesos enrere, l'empresa d'origen italià va llançar a la palestra la plataforma de pagament 'Mitele Plus', un lloc on s'han anat oferint continguts exclusius i inèdits de 'Gran Hermano VIP' o 'El tiempo de descuento'.

El grup comunicatiu va engegar aquesta oferta de manera progressiva —començant per incloure part de les entrevistes que duien a terme als diversos concursats expulsats dels 'realities'—, i ara el grup que té com a conseller delegat a Paolo Vasile ha volgut fer el mateix amb un altre dels programes més representatius de la cadena.

'Mujeres y Hombres y Viceversa' fa el salt a Mitele Plus

Així les coses, Mediaset ha escollit 'Mujeres y Hombres y Viceversa' per dur a terme aquesta acció. A partir del pròxim dilluns, 10 de febrer, el programa que actualment presenta Nagore Robles —ja que la presentadora habitual, Toñi Moreno, acaba de ser mare— comptarà amb la seva pròpia versió de pagament.

En aquest sentit, els seguidors del programa podran gaudir de tots aquells moments de les cites que no s'emeten per televisió, amb una edició que rep el nom de 'Sense filtres' i per un preu de 3 euros al mes o bé 30 a l'any.

El programa no aconsegueix l'audiència esperada

Amb tot, no sabem si la proposta aconseguirà l'èxit esperat, ja que fa temps que 'Mujeres y Hombres' va a la deriva en termes d'audiència, malgrat els nombrosos canvis que han anat duent a terme des de la cadena de televisió al llarg dels últims mesos.

Tot això sense tenir en compte la reacció dels espectadors habituals del programa, que potser no estan d'acord amb la idea d'haver de pagar per veure un contingut que durant anys ha estat gratuït, i que ni tan sols això ha servit per aconseguir que remuntés les dades d'audiència.

Antena 3 també té una plataforma de pagament pròpia

Però no només Mediaset ha apostat per enfortir la seva plataforma de pagament. La seva competidora directa, Atresmedia, ha seguit una estratègia semblant. En aquest sentit, el grup comunicatiu compta amb Atresplayer Premuim, que ofereix imatges inèdites d'alguns programes com 'Tu cara me suena', però també preestrenes, continguts sense publicitat i un ampli catàleg de sèries i programes, entre d'altres.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari