ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

La decisió de Telecinco sobre el futur de 'GH VIP' que no deixa indiferent a ningú

La cadena ha anunciat la seva programació per a la tardor

Jorge Javier Vázquez al plató de 'GH VIP'
Telecinco no emetrà 'GH VIP' aquesta tardor | Telecinco

'Gran Hermano Vip' és el format estrella de Telecinco. La cadena s'ha fet d'or gràcies a les diferents versions del 'reality' produït per Zeppelin TV.

No obstant això, Telecinco ja ha anunciat la programació per la pròxima tardor i el format no tindrà cabuda en la propera graella televisa. Durant l'emissió de la setena gala de 'La casa fuerte', la cadena va aprofitar l'estirada d'audiència per revelar les noves bases del 'prime time'.

Telecinco suspèn 'GH Vip'

Tot fa indicar que la cadena no està disposada a seguir arriscant amb el seu format estrella. Després del boicot derivat pel cas de la Carlota Prado i la fugida d'anunciants, la cadena ha pres aquesta decisió que no ha deixat a ningú indiferent. Els espectadors han manifestat en xarxes socials el seu disgust en saber-se l'absència de 'GH Vip' a la graella la programació de tardor.

Telecinco ha optat per esperar que el cas es resolgui als jutjats. De moment, prefereix apostar per una graella televisiva renovada encara que suposi desprendre's del seu programa de més èxit.

D'aquesta manera, Jorge Javier es prendrà un descans després d'una temporada de dur treball al capdavant de 'Superviventes', 'Sábado Deluxe', 'La casa fuerte' i 'Sálvame Diari'.

 

'La isla de las tentaciones' i 'Idol Kids', les noves bases de Telecinco

En el seu lloc, Telecinco ha apostat per dos grans projectes per reforçar la seva graella televisiva. Pròximament arribarà la segona edició de 'La isla de las tentaciones', amb Sandra Barneda al capdavant, i 'Idol Kids' amb Isabel Pantoja al capdavant del jurat. El nou concurs de talents de Telecinco serà presentat pel ja icònic Jesús Vázquez  i també comptarà amb Edurne i Carlos Jean com a jutges.

L'oferta de tardor de Telecinco  es completarà amb noves entregues de 'Mi casa es la tuya', amb Bertín Osborne  i 'Volverte a ver' amb Carlos Sobera  .


Comentaris

envia el comentari