Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient a càmera

El dur canvi físic d'Ana Rosa Quintana en la seva lluita contra el càncer

Després de quatre mesos desapareguda, Ana Rosa Quintana ha reaparegut davant dels mitjans de comunicació amb un sorprenent canvi físic

Des que Ana Rosa Quintana va abandonar, temporalment, el seu lloc de treball per lluitar contra aquesta malaltia que ha posat en perill la seva vida, se sap poc sobre «la reina dels matins».

L'única informació que arriba d'ella és a través dels seus companys de feina que, de tant en tant, fan algun comentari sobre el seu estat de salut actual.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb posat seriós
Ana Rosa Quintana reapareix amb un sorprenent canvi físic | GTRES

Ara, i després de quatre mesos allunyada dels focus, «la reina dels matins» ha reaparegut als mitjans de comunicació amb un sorprenent canvi físic.

La revista 'Semana' ha aconseguit, en exclusiva, les primeres imatges d'Ana Rosa Quintana després del seu obligat retir. Amb 66 anys, la presentadora de 'El programa de Ana Rosa' no té por dels canvis i una prova d'això ho és el seu nou «look».

Ana Rosa Quintana presumeix de nou estil

Ana Rosa Quintana no s'ho ha pensat dues vegades i ha decidit tallar en sec. La periodista ha reunit valor i ha optat per tallar-se aquella mítica cabellera que feia anys que estava lluint.

El tractament a què s'està sotmetent és molt agressiu amb algunes zones del cos, especialment amb els cabells. Per això, la presentadora de l'est matinal de Telecinco ha ficat les tisores pel mig per minimitzar el seu agressiu impacte.

Abans i després d'Ana Rosa Quintana
L'abans i el després d'Ana Rosa Quintana | LA NOTICIA DIGITAL

Ara, ha optat per un tall al «garçon» que, no només li queda genial, sinó que a més li treu anys de sobre. Sens dubte, tot un encert.

No sabem si aquest canvi és perquè Ana Rosa Quintana està molt a prop de la seva recuperació o no, però és un fet que aquestes imatges han mostrat una dona forta, lluitadora i plena de vida.

Ana Rosa Quintana torna a les xarxes socials

Ana Rosa Quintana està impacient per recuperar la seva vida d'abans. La periodista troba molt a faltar acudir al seu lloc de treball per informar, dia rere dia, sobre els nous esdeveniments que succeeixen al món.

Després de molt de temps en silenci, «la reina dels matins» ha tornat a utilitzar les xarxes socials. Dilluns passat, 21 de febrer, la periodista va publicar una fotografia al seu compte d'Instagram amb un missatge en què va revelar el seu estat de salut actual.

«Després de 4 mesos de tractament estic molt bé. En aquests moments, enfadada per tot el que m'estic perdent del programa», va escriure la conductora de 'El programa de Ana Rosa'. «Treballant la paciència i agraïda per tant d'afecte. Estic aprenent tantes coses...».

Durant aquest text, Ana Rosa Quintana va confessar que també ha fet un canvi en la seva alimentació, tal com ja va informar Joaquín Prat. «El metge li ha dit que hi ha coses que ha de treure de la dieta perquè no li venen bé en aquests moments».

«He dit hola a verdures i fruites, allò que és natural i ecològic. I adeu al sucre, el menjar processat, als greixos, a l'alcohol i a tot el que ja sabem i no fem. Alimentar-se bé i fer exercici funciona», va aconsellar la periodista.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa Quintana és a la recta final del seu tractament | Mediaset

A més a més, la conductora del programa de matins més vist de la televisió a Espanya ha confessat que un altre dels seus grans aliats ha estat l'esport. En una altra de les seves publicacions, Ana Rosa Quintana va assegurar que s'entrena tres dies a la setmana, a més de practicar ioga i de fer llargs passejos.

«Passa un bon cap de setmana i a caminar, que a tu t'agrada molt caminar. 10 quilòmetres que es fa la tia cada dia. La gent es pensa que és de conya, però de conya res», li va desitjar Patricia Pardo el 4 de febrer, Dia Mundial Contra el Càncer.