Dur i fred cara a cara entre Alba Carrillo i Antonio David a 'GH VIP'

Els dos concursants es coneixen a través de Rocío Carrasco, amiga d'ella i exdona d'ell

Antonio David i Alba Carrillo
Antonio David i Alba Carrillo van estar uns minuts sols només entrar a la casa | Telecinco

Normalment els inicis dels concursos no deixen entreveure massa cap a on aniran els favoritismes, les bones o les males relacions entre els participants. Però 'GH VIP' és una altra cosa, ja que els concursants ja saben al que van i la majoria d'ells es coneixen, precisament, per les seves enemistats. Aquest va ser el cas d'Alba Carrillo i Antonio David Flores, amiga i exmarit de Rocío Carrasco, filla de la difunta Rocío Jurado.

Cap dels dos es coneixien, però sabien bé qui eren i en veure's per primera vegada les cares, van mostrar de tot menys alegria. Va ser Carillo qui es va topar de sobte amb Antonio David i, sense poder dissimular, va exclamar: «No puc dir que estic encantada de conèixer-te, però bé, fingirem». Davant aquesta rebuda, Antonio David no va dubtar en assegurar que ell no havia de fingir res.

 

Unes primeres paraules que han marcat la seva arribada a la casa

En aquest sentit, i amb la tensió que es podia tallar només amb una mirada, van començar els primers enfrontaments quan ell va deixar-li caure a ella que la seva relació amb Rocío Carrasco era per conveniència.

«Et va convidar a la boda per a fer una exclusiva. He vingut a 'GH Vip' perquè em coneguin. No vull enfrontaments», va advertir Antonio David. Per la seva banda, la col·laboradora de 'Ya es mediodía', va contestar amb un directe: «Aquest home està cap allà». Està clar que aquesta parella donarà molt a parlar durant el concurs i que protagonitzaran més d'una història. D'amor no, això està clar.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari