Juan José Ballesta, actor i concursant de 'Masterchef Celebrity' 2020

Juan José Ballesta: «Em vaig quedar paralític durant 2 anys i encara tinc seqüeles»

El exconcursant de 'MASTERCHEF celebrity' parla sobre els seus secrets més íntims viscuts fora de la gran pantalla

L'actor Juan José Ballesta, més conegut com a Juanjo Ballesta, després de reaparèixer a la televisió amb 'MASTERCHEF celebrity 5', ha decidit revelar tots els alts i baixos que ha viscut des de molt petit fora de la pantalla.

Així, l'actor, dècades després del seu èxit a la pantalla gran amb la pel·lícula 'El Bola', amb la qual va aconseguir el Goya a millor actor revelació, ha volgut donar-se una altra oportunitat, aquesta vegada a la televisió, i ha estat un dels concursants més estimats de l'última edició de 'MASTERCHEF Celebrity'.

Juanjo, sense cap mena de limitació ni embut, ha parlat en exclusiva per a la revista 'Lecturas' de com ha estat la seva vida fora de la pantalla gran des que era un nen fins ara.

Problemes de salut molt complicats

Juanjo ha fet un repàs de tots els moments als quals s'ha hagut d'enfrontar al llarg de la seva vida, sobretot ha insistit en els més durs, ja que són els que l'han marcat per bé i per mal.

Ara Ballesta és pare d'un fill de 13 anys, per qui sent absoluta predilecció. L'actor de 33 anys assegura que no li cauen els anells per treballar. «Treballo igual, ja sigui al cinema, posant claus o encofrant amb el meu pare», reconeixia a 'Lecturas' amb la seva característica naturalitat i transparència. Fa tot el que sigui per tirar endavant la seva família.

Gràcies a 'Lecturas' hem pogut conèixer més de prop a aquest tros d'actor, el qual també ha estat un dels concursants més admirats i amb més comentaris positius a les xarxes socials de la cinquena edició del 'reality'.

Un punt que crida molt l'atenció d'aquesta entrevista i de les confessions més íntimes de Juanjo és que va arribar a estar dos anys paralític a conseqüència de la hiperactivitat que pateix des que va néixer. Es va quedar sense poder-se moure i va haver de tornar a començar de 0. No ha concretat l'edat amb la qual va haver de viure aquest dur tràngol, només ha insistit que va ser durant dos anys sencers.

«Em van operar i em vaig quedar paralític dos anys»

«Quan era petit, li deien a la meva mare que perdria el cap perquè era molt nerviós, que m'havia de medicar», explicava l'actor. I va ser un d'aquests atacs d'hiperactivitat el que li va provocar un infart al fèmur i que, com a conseqüència, acabés en una cadira de rodes: «Em van operar i em vaig quedar paralític dos anys».

Afortunadament, gràcies a fortes sessions de rehabilitació i molta feina i constància, Juanjo va aconseguir tornar a caminar. Gran part d'aquest progrés tan ràpid es deu al suport dels seus pares i tota la seva família, que van estar amb ell en tot moment.

Malgrat que, segons ha confirmat ell mateix per a 'Lecturas', això va ocórrer fa molts anys, avui dia segueix patint seqüeles irrecuperables, sobretot amb els canvis de temps: «Quan plou no puc ni caminar», ha explicat per la revista anteriorment esmentada.

Ara focalitza la seva hiperactivitat amb l'esport

Actualment, focalitza aquesta hiperactivitat diagnosticada i que l'acompanyarà tota la vida amb l'esport: «Entrenar és important per estar sa i bé del cap», ha aclarit.

Juanjo Ballesta ha tornat al món de l'entreteniment amb magnificència i és que, des del minut un, es va guanyar l'afecte dels seguidors del 'reality' 'MASTERCHEF celebrity'.

La seva sinceritat, bon humor i desimboltura han conquistat molts cors. «Feia molt temps que no em sentia tan estimat», reconeixia entre llàgrimes en el seu emotiu comiat del 'talent' culinari.