Fotomuntatge dels rostres de Verónica Forqué i Manuel Iborra

Manuel, el marit de Verónica Forqué: «Un desgraciat que fa desgraciat tothom»

Verónica Forqué va definir així a qui va ser el seu marit durant 34 anys, Manuel Iborra

La inesperada i tràgica mort de Verónica Forqué té a tot el país commocionat. I més encara des que ha agafat força el rumor que indica que ella va posar fi a la seva vida. Ho va fer, segons sembla, perquè estava travessant una mala etapa anímicament, després de patir diverses garrotades en els últims anys.

La pèrdua de dos éssers estimats, el seu germà i la seva mare, van ser les grans lloses que van destrossar l'ànim de l'actriu. Però també ho va ser la separació de Manuel Iborra, amb qui va estar casada durant 34 anys. Un home que va definir de manera dura i contundent, tot i reconèixer que ha sigut l'amor de la seva vida.

Verónica Forqué i la seva complicada separació

L'any 1981 va ser quan Verònica i Iborra van decidir contraure matrimoni, fruit del qual van tenir una filla: María. Tot i això, després de més de tres dècades junts, en 2014 van sorprendre amb la notícia de la seva ruptura, posant punt final al seu amor.

Un fet que va ser un dur revés per a l'actriu, que va arribar a confessar que «vaig tenir una depressió horrorosa», que la va portar a recórrer a medicaments i a la psicoanàlisi.

⬇️ Punxa en el botó de sota per veure el dolorós contratemps en l'enterrament de Verónica Forqué ⬇️

😢 DOLORÓS CONTRATEMPS ➡️

Recentment, al seu pas per 'Masterchef', va parlar de la seva separació i del seu exmarit amb claredat. Així, va exposar: «És un home del qual em vaig separar fa sis anys i no m'ha tornat a parlar, mai. S'ha acabat perquè ell va voler que s'acabés, perquè jo l'estimava, però no el podia suportar».

«Era un avorriment de vida, semblava una vella de 80 anys. Era un gran pare, molt organitzat i tot el que tu vulguis, però era molt insípid. Si jo fes una llista dels plans que hem fet junts en tindria prou amb els dits d'una mà».

És més, al concurs i en diferents entrevistes va afirmar amb rotunditat: «Jo era molt desgraciada». A més a més, va confessar: «El que més m'hi ha unit és la meva nena, María, que és un sol i la tinc gràcies a ell. Però jo m'ho vaig treballar perquè ell, al principi, no volia tenir fills».

Primer pla de Manuel Iborra
Verónica Forqué no va dubtar a parlar del perquè es va separar de Manuel Iborra | Cedida

Així mateix, va confessar que va ser ella la que va prendre la decisió de trencar: «Li vaig dir: 'Manolito, fes-te cap a un costat' i ho va fer. Per mi va ser tornar a viure». I és que va reconèixer que «he estat una dona sotmesa sense saber-ho».

Fins i tot va explicar quin havia estat el punt d'inflexió que l'havia portat a prendre aquesta decisió: «Un dia el meu psicoanalista em va dir: 'El problema no és Manolo, el problema ets tu. Sí, perquè permets que no et deixi fer un viatge amb una amiga, no et deixi això, no et deixi allò altre'».

Verónica Forqué i les crítiques més dures cap al seu exmarit

Igual de sincera que amb la seva separació, Verónica ho va ser als mitjans en parlar del qual havia estat la seva parella durant tres dècades. Així doncs, no va dubtar a afirmar que «el meu ex és l'amor de la meva vida i sempre ho serà, no n'hi haurà un altre». És més, fins i tot va deixar palès que era molt bon pare amb María, encara que no comprenia la jove tant com ella.

Imatge de Manuel Iborra i Verónica Forqué junts i abraçats
Verónica Forqué es va mostrar clara i directa en parlar de com era Manuel Iborra | Cedida

Tot i això, també va ser dura amb ell arribant a afirmar públicament: «Ser director de cinema és molt complicat perquè cal tenir molts collons i ell no en té. És un home molt poruc. Viu instal·lat a la por i si vius així ets un desgraciat i fas desgraciat tothom al teu voltant».

⬇️ Descubreix punxant a sota la darrera imatge de Verónica Forqué ⬇️

📸 IMATGE MOLT ESPECIAL ➡️

Precisament per com era la seva vida amb Iborra va decidir posar fi al seu matrimoni i continuar endavant. Tot i que l'actriu va intentar-ho, aferrant-se a l'amor cap a la seva filla i lluitat dia a dia per trobar l'equilibri, com va arribar a reconèixer, finalment ha estat impossible.

Per aquest motiu, ara plorem per la seva marxa, Verónica Forqué, una de les grans actrius del nostre país i que tan bons moments ens va fer viure amb les seves interpretacions.