Les dures paraules que han enfonsat Rocío Flores: «No és de la meva família»

Glòria Camila ha donat suport a la seva neboda en tota aquesta polèmica

Rocío Flores, durant la seva discusió amb Fani, 11 de marça del 2020
Glòria Camila ha donat suport a la seva neboda en tota aquesta polèmica | Telecinco

Rocío Flores va fer l'impossible per entendre quan Ana María Aldon, la dona del seu avi Ortega Cano, es posicionés a favor del seu enemic, Antonio Pavón, deixant-la a ella a l'estacada. Aquest fet va ser recriminat per la resta de concursants, però Rocío intentava defensar-la per no perjudicar amb les seves paraules a la resta de concursants. En aquell moment, Aldon ja va dir que ella havia anat a concursar i que, tot i el vincle personal que els uneix, són rivals.

Això no va caure gens bé a Rocío i li va acabar fent saber a Ana María Aldon, que tot i demanar-li disculpes es va mantenir amb la seva estratègia com a concursant. Les coses es van quedar d'aquesta manera i les dues van anar a viure en illes diferents, el que va fer que el tema s'acabés difuminant.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Aquesta passada nit, però, gràcies a Yiya, coneixíem un comentari que hauria fet Ana María Aldon dient que Rocío Flores no formava part de la seva família. Segons han apuntat altres concursants que van escoltar la conversa, la frase s'ha tret de context, però la mateixa Anna Maria no ho arreglava quan tornava a dir que això era un concurs i que si li venia de gust portar-se bé amb Yiya ho faria, encara que això pogués molestar Rocío.

Glòria Camila recrimina l'actitud d'Ana María Aldon

Glòria Camila, present al plató de 'Supervivientes', ha recriminat l'actitud de la dona del seu pare i ha trencat una llança a favor de la seva neboda Rocío Flores, dient que no trobava cap sentit ni lògica a la resposta d'Aldon. Per la seva banda, Rocío ha acabat molt enfonsada per la falta de suport d'Aldon, en la qual esperava trobar un punt de suport donada la unió familiar que comparteixen.


Comentaris

envia el comentari