Logotip Masterchef, el programa de TVE

TVE prepara una edició molt especial de 'MasterChef'

La productora ja ha començat a preparar aquesta edició especial

'Masterchef' s'ha convertit en el concurs de cuina més conegut de la televisió espanyola. Des que es va estrenar l'any 2013, el programa no ha deixat d'emetre's i any rere any ha aconseguit enganxar l'audiència en totes les edicions.

Ara, el 'talent' culinari està preparant una edició molt especial enfocada per a persones majors de 60 anys. Al principi es tractarà d'un sol programa que servirà per a veure com serà l'acolliment dels espectadors davant aquests concursants.

Així ho ha anunciat Ràdio Televisió Espanyola a través d'un comunicat: «Apassionats per la cuina, amb ganes d'aprendre i viure l'experiència de Masterchef... i majors de 60 anys», ha anunciat Shine Ibèria, la productora del concurs.

Càsting en marxa

La plataforma 'Formula TV' ha avançat que la productora de 'Masterchef' ja té el càsting obert per a seleccionar als participants d'aquesta nova edició del programa, que si tot va bé servirà per a homenatjar a tota una generació de cuiners la participació dels quals, en les anteriors edicions, havia estat gairebé nul·la. I és que diem gairebé perquè en les últimes edicions hi ha hagut l'exepció d'un parell de concursants que sí que superaven aquesta edat.

El mateix portal ha informat que si el primer programa té èxit i és ben acollit pel públic, la idea és gravar una temporada sencera amb persones majors de 60 anys. L'enregistrament d'aquesta nova edició s'espera que es dugui a terme el mes d'octubre i que s'emeti en els pròxims mesos en la mateixa cadena que ho han fet les anteriors: La 1.

No obstant això, aquestes dates podrien sofrir alguns canvis segons l'evolució que tingui la pandèmia mundial de coronavirus a Espanya.

'Masterchef Celebrity 5' arriba al setembre

Però la veritat és que no caldrà esperar tant per a veure un nou lliurament de 'Masterchef'. Afortunadament per als seguidors del programa, durant les pròximes setmanes està previst que s'estreni la cinquena edició de 'Masterchef Celebrity', que comptarà amb personatges com Florentino Fernández, Melanie Olivares o Ainhoa Arteta.

Els conductors i jutges del programa continuaran sent els mateixos, Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, els qui porten formant part de l'equip des dels seus inicis en el 2013.