Edmundo Arrocet anuncia la tornada de María Teresa Campos a la televisió

María Teresa Campos
María Teresa Campos ha mostrat sempre la seva intenció de tornar als mitjans | GTRES

D'ençà que María Teresa Campos finalitzés el seu contracte amb Mediasethan estat molts els rumors que l'han situat en diferents formats i canals de televisió. En alguns casos ha estat la mateixa presentadora que preguntada per la seva tornada, ha donat algunes pistes però que més tard han anat per terra, perquè no han arribat a quallar dits projectes. També les seves filles i amigues han apuntat a aquest fet però mai cap d'aquests ha arribat a bon port.

Si bé durant el que va durar el seu contracte amb la cadena de Paolo Vasile no era freqüent veure-la concedint entrevistes, en els últims mesos l'hem pogut seguir en el tour de mitjans que ha anat fent on ha parlat dels seus sentiments, de la seva feina i fins i tot, s'ha animat a parlar de sexe.

En aquestes intervencions ha jugat a l'ambigüitat a l'hora de parlar del seu futur professional, però ara la seva parella, l'actor Edmundo Arrocet, ha explicat al diari La Razón que la comunicadora està molt feliç i que a més, recentment ha signat un contracte amb una cadena de televisió.

Terelu Campos ho aclareix a 'Viva la vida'

Preguntat per aquest tema, Terelu Campos ha explicat al seu programa de capçalera que la seva mare li ha explicat que es tracta d'una aparició puntual en un programa d'una altra cadena, però deixa entreveure que existeixen altres projectes i que estaria valorant la veterana presentadora.

També et pot interessar...


Comentaris
Marli
(en castellano para que todos y todas lo entiendan) familia Campos y en especial para la madre, sois una familia a nivel profesional muy pero muy afortunadas, la madre gran profesional en su mejor época pero ahora ya ha pasado su momento de gloria, que puedes aportar??, un consejo deja pasar a las próximas generaciones y no te vayas arrastrando por revistas y entrevistas, tienes muchos más años por detrás que por delante y los que te puedan quedar (que nadie sabemos) relájate, vive una vida tranquila, con un espíritu relajado, disfruta del momento que es único, si te sobra tiempo te recomiendo que colabores en una ONG, es muy gratificante, claro no es un mundo plácido y agradable, pero no sabes lo que te puede aportar, insisto te lo recomiendo, y al resto de tu familia al margen de situaciones complicadas de salud, por desgracia no sois las únicas, pero con una diferencia no son hijas de........ y tienen un contrato de trabajo penoso y un sueldo que apenas llega a 700 euros y que no les permite vivir, esto es un gran problema, un consejo bajar de vuestra nube y tocar con los pies al suelo, con todos mis respectos pero con cierta crítica

envia el comentari