URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Dos concursants protagonitzen el primer 'edredoning' de 'Supervivientes 2020'

Els seus companys ho veuen com un gest d'oportunisme

Hugo Sierra i Ivana Icardi durant l'emissió de l'última gala de 'Supervivientes'
Hugo Sierra i Ivana Icardi continuen consolidant la seva relació | Mediaset

Encara que sembla impossible que es pugui arribar a superar l''edredoning' a la llum de la lluna de Violeta i Fabio, la veritat és que aquesta nova edició de 'Supervivientes' ja compta amb les seves primeres imatges de passió. Els protagonistes, els esperats: Hugo Sierra i Ivana Icardi.

Tots dos havien estat uns dies sense viure en el mateix grup i per això van demanar a la resta poder dormir junts i gaudir d'una mica més d'intimat. Envoltats per una manta, van començar a fer-se petons i a moure's de manera intensa sota els llençols. 

Cares de satisfacció

Un cop van acabar, les seves cares eren un reflex de la seva felicitat i van dormir abraçats fins que la llum del sol els va despertar. Tot i això, alguns dels seus companys no han dubtat en qualificar-los d'oportunistes.

Això sí, tothom està a l'espera de veure quina serà la reacció d'Adara, la mare del fill d'Hugo. I és que ara ell està fent el mateix que en el seu moment va criticar d'Adara amb Gianmarco. La diferència és que ell ha trigat només dues setmanes a fer el que la seva ex va trigar mesos.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari