IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Eduardo Inda, a una jove feminista en contra de la sentència de 'La Manada': «Llesta, més que llesta. Feixista»

La jove, Celia del Barrio, va acusar Inda de riure d'una forma «fastigosa» quan una companya seva parlava de la sentència de 'La Manada'

Eduardo Inda n'ha tornat a fer de les seves. Si bé és cert que fa dues setmanes definia Quim Torra com a «cacatua de Puigdemont», també ho és que el passat dissabte es va excedir amb una jove estudiant de Madrid que pertany a una plataforma feminista en titllar-la de «feixista» en fins a quatre ocasions. 

Tot va ocórrer quan al plató de 'La Sexta Noche' es va iniciar una tertúlia sobre la polèmica sentència dels joves de 'La Manada'. El director d'OKdiario, però, no va poder mantenir la compostura després que la jove, Celia del Barrio, acusés Inda de riure d'una forma «fastigosa» mentre una companya seva parlava de la controvertida sentència. 

  

Inda titlla la noia de «feixista» en 5 ocasions 

Com es pot veure al vídeo, Celia del Barrio, va optar per replicar Eduardo Inda quan va veure que aquest estava rient mentre es duia a terme «una conversa tant seria i tan crucial». Va ser per això, que la noia va titllar «fastigosa» la seva manera de riure i va afegir: «És una pena que les càmeres no captin tot el que passa aquí». 

Inda, però, lluny d'arronsar-se va atacar directament la noia. «A veure estimada. Estava comentant una cosa amb Claver que no tenia res a veure amb això», va respondre Inda mentre li deia a la jove: «Llesta, més que llesta»

Aleshores, finalment, Eduardo Inda va incriminar la noia dient-li «feixista» en cinc ocasions mentre el moderador del programa va intentar posar-hi pau sense èxit. 

Imagen de los integrantes de 'La Manada'.
'La Manada', focus de la polèmica | Cedida

 

«Jo no me'n ric de coses així»

Va ser la darrera sentència d'Inda davant l'estupefacció del plató. L'exdirector del 'Marca', així mateix, va sorprendre tothom mentre assenyalava la noia i li deia per darrera vegada: «Feixista!». 

Iñaki López, el presentador de 'La Sexta Noche', va optar finalment per posar pau dient: «Demano respecte per part dels qui venen a plató. Eduardo, sisplau, no pugis al carro de l'insult que he demanat en diverses ocasions que ningú ho faci». 
 


Comentaris

envia el comentari