Eduardo Inda sobre la vaga de fam dels presos: «Estan grassos, els anirà bé»

El periodista ha criticat també el fet que els empresonats es fessin una fotografia a Lledoners

 
Eduardo Inda
Eduardo Inda ha dit que els presos estan grassos i la vaga de fam els anirà bé | Twitter

 

Un cop més, Eduardo Inda torna a ser notícia per les seves paraules. El director d’‘OkDiario’ és un col·laborador habitual de ‘La Sexta Noche’, on se’l pot escoltar proferint amenaces contra els independentistes o atacant el moviment feminista. Aquest dissabte ha tornat a fer de les seves mostrant-se furiós per la fotografia que ha sortit a la llum dels polítics que estan empresonats a Lledoners.

El periodista ja es va passar de la ratlla quan va dir que si tingués una pistola, hauria donat tres trets a la manifestació de Barcelona del passat mes de setembre. Ara, Inda ha atacat els presos polítics: «És una vergonya que a aquests delinqüents se’ls permeti fer fotos, fet que no està permès a qualsevol altre reclús de cap presó». I, a més, ha afegit que «que surti la foto és un autèntic escàndol que ha estat promogut per Institucions Penitenciàries de Catalunya, en mans de la Generalitat».

Inda insulta els presos que fan vaga de fam

Eduardo Inda també ha aprofitat el seu pas per ‘La Sexta Noche’ per deixar clara la seva opinió respecte a la vaga de fam indefinida de Sànchez i Turull: «Si volen fer una vaga de fam, està molt bé. A algun d’ells, que està bastant gras, li anirà fantàsticament bé per alleugerar pes. I si els passa res, doncs serà responsabilitat seva».

La polèmica imatge dels presos independentistes a Lledoners
La polèmica imatge dels presos independentistes a Lledoners | Twitter Òmnium Cultural

Tot i que per una banda aquest comentari ha aconseguit guanyar algun somriure entre el públic, una de les periodistes del plató ha demanat a Inda que freni, però ell l’ha atacada: «Em deixes que digui el que em doni la realíssima gana? T’he insultat a tu? Doncs llavors calladeta». A continuació el director d’‘OkDiario’ ha insistit sobre els presos: «Aquesta vaga de fam a algun d’ells li permetrà alleugerar l’enorme pes que té».

Finalment Xavier Sardà ha intervingut: «Entre el sarcasme d’Inda i la vaga de fam de Sànchez i Turull, jo em sento molt més proper a Sànchez i Turull». I ha deixat clar que fer-se una fotografia a la presó és un dret que tots els presos tenen, sempre que compleixin les seves funcions. Els presos a Lledoners van preferir fer-se-la tots junts, segons ha aclarit Sardà: «L’únic que han fet és preguntar: ‘Podem posar-nos tots junts, que tenim cada un dret a una foto?’ I els van respondre que sí».


Comentaris

envia el comentari