L'actor que acusa Jorge Javier Vázquez de fer una «porqueria» de programes

Noriega considera que la seva sèrie no va triomfar perquè la feien després d''Acorralados'

L'actor Eduardo Noriega durant la presentació de la sèrie 'No te puedes Esconder' el 3 de setembre del 2019
Noriega culpa del poc èxit de la seva sèrie al programa de Jorge Javier | GTRES

La venjança és un plat que se serveix fred, diuen. I tant fred que Jorge Javier Vázquez ha criticat ara unes declaracions de l'actor Eduardo Noriega, que ha participat en sèries de TV3, que fan referència a l'emissió d'una sèrie a Telecinco fa ja nou anys.

Tal com va explicar ell mateix a 'Sálvame', l'actor asturià s'ha queixat que la sèrie televisiva 'Homicidios', en la qual participava, l'emetien després d'una «porqueria» de programa que, en aquest cas, era 'Acorralados'. Davant aquesta afirmació, el de Badalona no ha dubtat en recriminar-li durament les seves paraules i deixar-li clar que el respecte professional entre companys és el primer pas per aconseguir l'èxit.

Una definició que no ha agradat gens a Jorge Javier

Concretament, l'actor ha dit que: «La sèrie anava molt tard. Devien tenir mala hora els de Telecinco. És poc respectuós amb els espectadors. Hi havia davant un 'reality' absurd, una porqueria». 

Jorge Javier Vázquez, que sempre s'ha caracteritzat per no tenir pèls a la llengua, li ha respost tot dient que: «Quan veig alguns actors criticar el que fem altres persones a la televisió i veig les filmografies que tenen i les coses que han fet, penso amb quina cara aquestes persones poden parlar. Amb les merdes que han fet! És una burrada. I gràcies als programes com aquest, Telecinco finança les seves pel·lícules». Així doncs, queda clar que, la pròxima vegada, Noriega s'ho pensarà dues vegades abans de criticar a companys i, sobretot, a la mà que d'alguna manera li dona de menjar.

La confessió més íntima del presentador

D'altra banda, Jorge Javier Vázquez també és conegut per tenir un particular sentit de l'humor i bona mostra d'això ha estat la confessió que ha fet en el seu article a la revista 'Lecturas'. «No sé si Tinder és gratuït o no, però he caigut a les seves xarxes de manera molt ximple i m'he fet soci per sis mesos», confessa el presentador orgullós. «Sóc Tinder Gold. I estic aprenent molt de 'matches' i la resta de 'pijades'». Com us quedeu?

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari