Edurne i Carlos Jean formaran part del jurat d''Idol Kids' amb Isabel Pantoja

El nou concurs de Telecinco començarà a gravar-se a finals de setembre

Després de molts rumors, finalment han sortit a la llum els noms dels membres del jurat del nou programa que estrenarà Telecinco, 'Idol Kids'. Amb el fitxatge estrella d’Isabel Pantoja, només feia falta saber els altres dos acompanyants que formarien part de l’adaptació espanyola i infantil del format ‘Idols’, que s’ha venut i adaptat en 46 països d'arreu del món.

Edurne, Carlos Jean i Isabel Pantoja formaran el jurat d''Idol Kids'

Així doncs, seran Edurne i Carlos Jean els encarregats de jutjar als petits concursants que passin per l’escenari del programa, que començarà les seves gravacions a finals de setembre.  Edurne, amb 6 discos al mercat, un d’ells Disc d’Or,  ja té experiència en aquest tipus de format per haver estat membre del jurat de ‘Got Talent’, i el DJ Carlos Jean té una carrera d’èxit dilatada, amb 13 àlbums, 6 nominacions als ‘Grammy Latino’ i un Premi Ondas al millor DJ.

 

Carlos Jean té una trajectòria indiscutible en el món de la música
Carlos Jean té una trajectòria indiscutible en el món de la música | CatalunyaDiari.cat

 

Jesús Vázquez serà l’encarregat de presentar el concurs;  el presentador també té experiència al capdavant d'aquest tipus de concursos musicals, ja que ha passat per ‘Operación Triunfo’ i per ‘La Voz’. La versió infantil del format ‘Idols’ ha estat adaptada amb èxit en molts països, entre els quals es troben: Alemanya, EUA, Brasil, Portugal, Noruega, Vietnam, Índia i Puerto Rico.

També et pot interessar...