Efrén Reyero entra a 'La casa fuerte' i confirma una 'bomba' sentimental

El concursant afirma la seva relació amb Isa Pantoja

Efrén Reyero, nou concursant de 'La Casa Fuerte', amb un micròfon a les mans
Efrén Reyero parla de la seva ruptura amb Marta López | Telecinco

A 'La casa fuerte' res és per sempre, i a diferència d'altres 'realities', cada vegada que surt un concursant, n'entra un nou, que pot optar al premi final.

Efrén Reyero, nou concursant 

La cadena i la productora responsables del programa han decidit utilitzar una fórmula molt intel·ligent, que els permet anar incorporant participants que estiguin de moda i que augmentin l'audiència de la cadena. Gràcies a aquesta jugada, han pogut entrar al programa personatges com Marta Peñate, un dels grans descobriments del programa, i també Tony Spina, que va entrar per fer trontollar les relacions dins de la casa.

La setmana passada, Aurah Ruiz va entrar també com a reserva, enmig d'una gran guerra amb la seva parella, el futbolista Jesé Rodríguez. Aquesta nit Telecinco no s'ha quedat enrere i ha donat la benvinguda a un nou aspirant que farà saltar la casa pels aires. Jorge Javier Vázquez ha donat pas a l'enigmàtic presentador, Efrén Reyero, nòvio de la col·laboradora de 'Sálvame', Marta López.

El presentador de 'La casa fuerte' segurament ja s'ha ensumat alguna cosa i ha preguntat a Reyero si entrava al programa estant amb Marta. Però Reyero ha assegurat que fa dues setmanes que no estan junts i ha afirmat que Marta no sap res d'això, ja que la cadena va demanar-li que no ho digués a ningú, ja que podria posar en perill la seva participació en el programa. 

Una història del passat amb Isa Pantoja

La ruptura amb Marta López no és l'única 'bomba' que portava Efrén Reyero. El presentador del programa ha volgut saber si l'exmodel ha tingut alguna cosa amb alguna concursant del programa. Aquest ha insinuat que va tenir una relació molt propera i de molta complicitat amb Isa Pantoja.

Oriana Marzoli ha afirmat que Efrén s'ho podria estar inventant per poder entrar al 'reality', però el nou aspirant de 'La casa fuerte' ha explicat el que va passar amb la filla d'Isabel Pantoja.

Segons Efrén, quan ell era tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', i Isa Pantoja ja estava sortint amb Asraf Beno, van coincidir en una festa i van estar junts fins a les vuit del matí. Segons explica, van estar molt afectuosos i s'ho van passar molt bé. 

Veurem si quan Efrén entri a la casa, Isa recordarà el que va passar, despertant la gelosia i les actituds tan impròpies d'Asraf. D'altra banda, hi ha una tercera damnificada que haurà de donar alguna explicació quan torni a 'Sálvame'. Fins al moment, Marta López no ha dit res sobre la seva ruptura amb Efrén, però ara haurà de fer-ho, ja que ell ha deixat anar la 'bomba' davant de tot Espanya.

Efrén ha admès que té bona relació amb Marta López. Ara bé, ha d'existir un motiu de pes per entendre aquesta separació, ja que semblava una relació idíl·lica, que finalment no ha pogut ser: les diferències han estat més que les coincidències.


Comentaris

envia el comentari