'El programa de Ana Rosa' fa fora un dels seus col·laboradors

L'afectat creu que és pel seu ideari polític

Antonio Maestre i Ana Rosa Quintana a 'El programa de Ana Rosa'
'El programa de Ana Rosa' fa fora Antonio Maestre per diferències ideològiques | Telecinco

'El programa de Ana Rosa' ha acomiadat un dels seus col·laboradors dos mesos després de la seva última aparició. Es tracta del periodista i comentarista polític Antonio Maestre, que ha explicat a les xarxes socials les circumstàncies del seu acomiadament. 

Maestre ha assenyalat a Twitter que la causa del seu acomiadament ha arribat perquè la direcció del programa «està incòmode amb la meva posició crítica. Que no encaixa amb la seva línia editorial en aquesta situació. Que quan passi el temps és possible que em tornin a trucar, o no. Que deixi passar el temps».

Un acomiadament per qüestions ideològiques

Ell, en canvi, ha respost que «no cal esperar res», ha agraït la disposició del programa i que mai més tornaria a col·laborar amb un programa que «talla» les seves participacions per «treure notícies contra Ayuso mentre manté en plantilla a condemnats per mentir», en al·lusió probablement a Javier Negre, que va ser condemnat per inventar-se una entrevista amb una víctima de violència de gènere a 'El Mundo', segons va publicar 'elDiario.es'.

Així, segons el periodista, la seva posició crítica cap a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que en els últims dies ha protagonitzat diverses polèmiques, ha provocat el seu adeu de programa: «Acabo de parlar amb producció de 'El programa de Ana Rosa' i ja no col·laboraré més en el seu programa. Encara que tots entendreu que la meva posició crítica davant Isabel Díaz Ayuso no ha tingut res a veure al respecte», ha escrit amb ironia. 

Segons explica, tot va començar poc abans de l'inici de l'estat d'alarma, el passat 11 de març, quan va exposar les retallades del govern de Cifuentes en Sanitat, moment en què Ana Rosa Quintana va aprofitar per entrar al debat i defensar la política madrilenya.

El periodista polític creu que el programa s'ha autoimposat la missió de salvar Díaz Ayuso i el seu govern després de dies de polèmiques, com demanar passar a Fase 1 de la desescalada basant-se en factors econòmics i passant per sobre de l'opinió de la seva directora general de Salut Pública, Yolanda Fuentes, que poques hores després va dimitir. 

La polèmica dels menús escolars de Telepizza i la seva última portada al diari 'El Mundo' són altres dels escàndols a què s'ha enfrontat la presidenta de Madrid, a qui hi ha moltes veus que ja donen per acabada políticament

Maestre ha acabat el seu al·legat a les xarxes assegurant que continuarà «treballant als mitjans que li permetin fer-ho amb llibertat, perquè n'hi ha», i ha demanat als seus seguidors que no jutgin els col·laboradors que siguin apareixent al programa, esperant que alguns dels que s'han mostrat contraris a la defensa habitual del programa d'Ana Rosa Quintana.


Comentaris

envia el comentari