'El Terrat' passa a formar part de The Mediapro Studio

Andreu Buenafuente encapçalarà la productora, tot i la seva venda a Jaume Roures

Muntatge d'una imatge d'Andreu Buenafuente durant la gala dels Premis Ondas amb una imatge del CEO de Mediapro, Jaume Roures
L'acord Mediapro-'El Terrat' és una gran oportunitat pel grup de Jaume Roures | GTRES

The Mediapro Studio, la productora i distribuïdora del Grup Mediapro a Espanya, ha adquirit, definitivament 'El Terrat' la productora del reusenc Andreu Buenafuente i una de les principals marques de comèdia de l'Estat. El preu de l'adquisició inclou el 100% de les accions de la productora catalana fent un pagament de 4 milions d'euros i, a més, assumeix el deute d'uns 8 milions d'euros.

Buenafuente encapçalarà 'El Terrat'

La vida d'Andreu Buenafuente farà un petit gir, però no serà molt diferent de la viscuda fins ara. El còmic continuarà dirigint 'El Terrat', però ara, sota la propietat de The Mediapro Studio i acompanyat d'Agustí Esteve com a Director Executiu, segons informa 'Variety'. 

L'acord entre Mediapro i 'El Terrat' permet l'accés del grup dirigit per Jaume Roures a la força més gran pel que fa a la comèdia d'Espanya, on hi ha un gran talent i capacitat de producció. Amb programes com 'Late Motiv', amb el mateix Buenafuente i Berto Romero, que també ha fet la sèrie 'Mira lo que ha hecho', o 'La Resistencia' amb David Broncano; 'Loco Mundo' amb Ququé, o col·laboradors importants en aquests programes com Raúl Cimas o Silvia Abril, tots ells del 'món' de la productora 'El Terrat'.

  

En total, la llista de producció actual de la productora catalana inclou nou programes de televisió en l'aire, més tres programes de ràdio, sis produccions teatrals, el festival de comèdia 'Singlot', que entra en la seva sisena edició, i dos podcasts.

Andreu Buenafuente durant un acte de Movistar, on s'emet el seu progama 'Late Motiv'
Andreu Buenafuente continuarà dirigint 'El Terrat' amb Agustí Esteve com a Director Executiu | GTRES

Les claus de l'acord Mediapro-'El Terrat'

Els programes d''El Terrat' s'emeten a la plataforma Movistar Plus, fet que a Mediapro li interessava molt per la seva repercussió. A més, una de les claus de l'acord és la base nacional que ja té la productora catalana i el potencial internacional per exportar els seus programes, que són originals i formats de talent, sigui mitjançant la coproducció internacional o vendes directes.

Als grans programes d''El Terrat', a The Mediapro Studio s'afegeixen diversos treballs que s'han fet per diverses plataformes digitals com HBO, Amazon Prime o col·laboracions amb Disney, amb la qual té una associació de producció de diversos anys. 

Per 'El Terrat' formar part de The Mediapro Studio, que té 34 sèries de ficció en diverses etapes de producció, és un pas potencial a gran escala. A més, serà un suport financer molt gran, millores en la distribució i contractes de producció, a més de la capacitat i els formats per assaltar la seva expansió internacional. 

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari