Doble expulsió a 'MasterChef Celebrity'

El programa va donar la benvinguda a Anabel Alonso i Boris Izaguirre

Marta Torné i Elena Furiase a 'MasterChef'
Marta Torné i Elena Furiase van ser les dues expulsades | TVE

'MasterChef Celebrity' va viure aquest dimecres una nit intensa on les expulsions i les noves benvingudes van ser els moviments protagonistes. Concretament, Elena Furiase i Marta Torné van haver de dir adéu a la seva aventura entre fogons i, per contra, Anabel Alonso i Boris Izaguirre van poder tornar a viure la màgia del programa.

Però abans de totes aquestes novetats, el cert és que la nit ja es presentava força complicada. En un primer moment, els concursants van haver d'elaborar unes postres en parelles, però sense que un membre del grup sabés de quines postres es tractava. Per tant, el capità havia de dirigir a la perfecció la feina dels altres per tal que tot sortís sota el previst.

Una prova d'exteriors que no va complir amb les expectatives

Seguidament, en la prova d'exteriors, els concursants van haver de cuinar al Parc de Bombers de Navacerrada per a desenes d'integrants del GERA (Grup Especial de Rescat en Alçada). En aquesta ocasió, els participants van poder comptar amb l'ajuda de Dani Escribano, bomber i exconcursant de 'MasterChef 6'.

Félix i Almudena Cid a 'MasterChef'
Félix va decidir salvar-se a ell mateix i a Almudena | TVE

 

Tot i el treball dut a terme pels cuiners, els membres del jurat es van mostrar força preocupats per la mala organització en cuina i, de fet, Pepe va arribar a exclamar que: «Deunidó, de veritat. Tot això em preocupa molt». Finalment, l'equip blau format per Almudena Cid, Félix Gómez, Elena Furiase, Vicky Martín Berrocal, Ana Milán i Marta Torné, va ser l'escollit per anar a la prova d'eliminació. En aquest sentit, Félix, que va ser escollit com a millor membre de l'equip, va poder salvar a dues persones, per tant, va decidir treure's de l'eliminació a ell mateix i a Almudena Cid.

L'arribada de dos nous concursants

Però les sorpreses no s'havien acabat i Marta Torné i Elena Furiase es van assabentar que, per a salvar-se, havien de competir ara amb dos nous concursants que, de ben segur, ningú s'esperava la seva arribada: Anabel Alonso i Boris Izaguirre. El programa va decidir fer dos grups per a competir en una prova que havien d'obrir vieires, cranques i ostres el més ràpid possible. Així doncs, van lluitar Elena Furiase i Marta Torné contra Anabel Alonso, i Vicky Martín Berrocal i Ana Milán, contra Boris. 

Concursants de 'MasterChef' esperant el veredicte
Els concursants van haver d'enfrontar-se a una última prova d'habilitat | TVE

 

Anabel i Vicky van ser les més ràpides i, per tant, es van estalviar l'expulsió. Per últim, el jurat va decidir que, segons els plats que havien pogut tastar, Marta i Elena havien d'abandonar el programa i que, per conseqüència, Anabel i Boris passaven a formar part de nou del concurs.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari