'Sálvame' assenyala l''enxufada' oficial de la nova edició de 'La isla de las tentaciones'

Des de Telecinco han criticat la traició de Marta Peñate

Imagen de los protagonistas de 'La isla de las tentaciones 2' durante el primer programa

És molt complicat sortir en televisió i gaudir d'un anonimat. En aquesta ocasió, ha estat el mateix programa de 'Sálvame' qui ha revelat que entre les temptadores de 'La isla de las tentaciones', és a dir, entre el grup de solteres que ha entrat en el programa de l'amor, es troba un rostre conegut per alguns tertulians de la cadena, perquè es tracta d'una familiar directa d'un col·laborador de la cadena i que està molt vinculat amb el món dels 'realitys'.

Estem parlant d'Elisa García, coneguda ja pels espectadors com la ‘chihuahua’ i per haver protagonitzat una brutal brega amb Marta Peñate en el primer lliurament de la segona edició de ‘La isla de las tentaciones’. La baralla va venir donada al fet que aquesta va mostrar interès per Lester, l'actual parella de l'exconcursant de 'Gran Hermano’ i que va acabar deslligant la ira d'aquesta contra la temptadora en entendre que volia llevar-li la seva mitjana taronja.

Avui mentre 'Sálvame' es trobava comentant les noves parelles del programa, Jorge Javier Vázquez explicava una dada que fins ara era totalment desconeguda. Elisa és neboda directa d'Iván Madrazo, popular concursant de 'Gran Hermano' i que a més, ha estat vinculat durant molts anys amb els 'realitys' de Telecinco, on ha treballat com a tertulià i agitador en moltes de les tertúlies del programa de convivència.
 

Marta Peñate traeix a Iván Madrazo sense cap pudor

Davant aquesta dada, Kiko Hernández deia que era molt lleig el que havia fet Marta. Perquè el col·laborador ha explicat que en els últims cinc anys, Marta Peñate va estar treballant en el programa de ràdio que presenta Madrazo en la ràdio i que per aquest motiu li costava molt entendre que la jove estigués traint al que ha estat durant tant de temps el seu cap. Veurem ara si la relació d'aquests es veu danyada o si segueix endavant.

Tot i això, ara el mateix Iván Madrazo comparteix publicacions a favor de la seva neboda. Elisa està sent el blanc de l'edició amb el seu sobrenom de 'chihuahua' i l'exconcursant de 'Gran Hermano' està fent tot el possible per maquillar el seu nom. 


Comentaris

envia el comentari