TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Elisa, la jove que va revolucionar 'First Dates' per la seva bellesa i el seu suggerent vestit

La jove va omplir les xarxes socials de comentaris sobre el seu físic
Elisa al costat de Carlos Sobera a 'First Dates' | Cuatro

 

'First Dates' no deixa de sorprendre programa rere programa. Els seus pretendents no paren de deixar estupefactes els espectadors, omplint les xarxes socials amb milers de comentaris sobre l'espai presentat per Carlos Sobera.

 

Una de les pretendentes que més ha cridat l'atenció ha estat Elisa, una noia de 18 anys i de físic explosiu. Malgrat considerar-se una noia apassionada i qualificar-se com «la reina de les tarimes», en la seva cita es va mostrar una mica distant i freda, encara que això no va impedir que revolucionés el programa amb la seva bellesa i el seu suggeridor vestit.

 

Elisa a 'First Dates' | Cuatro

 

Les xarxes socials s'han omplert de missatges sobre el suggerent vestit d'Elisa | cuatro

 

Les xarxes socials s'han omplert de missatges sobre el suggerent vestit d'Elisa. | cuatro

 

Elisa, molt semblant a Elena

El cas d'Elisa és molt semblant al d'Elena, una noia que va revolucionar 'First Dates' fa uns dies. La jove, d'origen rus, es va definir com molt apassionada, però a la cita va estar molt freda. Per acompanyar a aquesta noia de 27 anys, els responsables del programa van decidir presentar-li a Massimo, un empresari italià de 45 anys, que no va poder ocultar el seu «enamorament» només veure-la.

 

Durant tota la cita, la jove es va mostrar una mica distant i freda, un aspecte que ja presagiava que no acabaria bé la cita. No obstant això, i per a sorpresa de Massimo que tenia claríssim que voldria una segona cita amb Elena, ella també va accedir amb un contundent «da»—sí en rus.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris