Un embaràs podria posar potes enlaire 'Supervivientes 2021'

Una concursant sospita que podria estar esperant el seu primer fill

Fa unes setmanes que Lola pateix uns dolors que s'escapen a la seva comprensió. La seva estada a Platja Desterrament podria complicar-se si finalment les seves sospites es confirmen, i és que són gairebé tres mesos els que la concursant hi és a Hondures i, encara que va ser expulsada per l'audiència, segueix allunyada de la resta dels seus companys de concurs. Tanmateix, compta amb el suport de Palito Dominguín amb qui han encaixat molt bé i les dues fan front al fet que suposa estar desterrades de la resta de supervivents.

Fa unes setmanes, l'exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones', va rebre la visita del seu xicot amb el qual va viure una nit apassionada que podria haver tingut conseqüències. Iván va suposar per a Lola un dels millors regals que 'Supervivientes' li podria fer; el jove va viatjar fins a Hondures per poder abraçar la seva noia i donar-li ànims.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Una trobada que van esprémer al màxim fins al punt de mantenir relacions íntimes sense importar-los la presència de Palito. Ara, però, ha estat la mateixa concursant qui confessava que fa uns dies que té unes molèsties fora del normal: «M'estan donant uns recaragolaments que als matins o a les nits m'entra un fred pel cos».

Lola sospita que podria estar embarassada

«És entre regla, recaragolament... Fa diversos dies que estic així. No entenc per què em dona de sobte», li explicava a Palito com eren els símptomes del seu malestar. Valeria, present en la conversa, va deixar caure la possible causa d'aquests dolors: «Si et fa mal així la panxa, pots estar embarassada».

La jove va descartar en un primer moment aquesta possibilitat, però la idea va quedar en el seu cap i va començar a sospesar que podria ser cert: «Des de març no tinc la regla, t'imagines que estic embarassada i estic alimentant al meu nadó amb arròs i peixos?».

No obstant això, lluny de sentir por davant la idea d'estar embarassada, Lola es va mostrar il·lusionada, ja que va explicar que pateix un problema hormonal que podria dificultar la possibilitat de convertir-se en mare, encara que no perd l'esperança: «A veure si es produeix el miracle a Hondures».

La de Lleó ja sap com es diria el seu primer fill

Entre confessions, la supervivent va revelar a la resta de les seves companyes el seu desig de convertir-se en mare aviat. Molt feliç amb la seva nova parella, no rebutja la idea de formar una família amb Iván i tots dos podrien haver triat Hondures per aconseguir el seu objectiu.

Així, deixant-se portar per la possibilitat d'haver-se quedat embarassada, la de Lleó es mostrava molt convençuda: «Tant de bo, però no vull fer-me il·lusions... Si em faig el test i surt negatiu, i s'assabenta tothom em donaria cosa. Però seria una passada». La veritat és que la concursant ja té clar el nom que li posaria al seu futur nadó: «Si és nen es dirà Daniel i si és nena, Abril». A més, ja comptaria amb la padrina indiscutible: Palito Dominguín.

L'apassionada nit de Lola i Iván

L'expretendenta de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' no ha perdut l'ocasió en la seva recerca del nadó, puix res més retrobar-se amb el seu noi, la passió va arribar a Platja Desterrament, fins i tot ni la presència de Palito va aconseguir que la parella frenés el seu desig.

Tots dos van compartir una nit apassionada que Lola va decidir compartir amb la seva companya l'endemà, confessant-li que tant ella com el seu noi van decidir posar-se mans a l'obra amb el desig que l'embaràs es produís a Hondures. Així tot, ara la concursant fa uns dies que té unes molèsties que podrien traduir-se en el primer embaràs de 'Supervivientes'. No obstant això, tocarà esperar per saber si el miracle s'ha produït o no.


Comentaris

envia el comentari