Primer plano de Rocío Flores

Es 'liarà' a casa de Rocío Flores: «No sé si és denunciable»

Rocío Flores rep un cop en directe

Rocío Flores està sotmesa a una guerra cruel amb Jorge Javier Vázquez. Durant setmanes, s'han dedicat tota mena d'acusacions que han deixat clar que la situació és irreconciliable.

Des que la separació del seu pare i Olga Moreno va sortir a la llum, Rocío ha estat una de les principals protagonistes. El seu lloc com a col·laboradora d'Ana Rosa li ofereix l'oportunitat de defensar la família, conscient de la repercussió mediàtica de les paraules.

La seva actitud davant les càmeres ha canviat notablement des que va aparèixer per primera vegada al plató de 'GH VIP'. La seva cara de no haver trencat mai un plat van enlluernar el públic, col·laboradors i presentadors. Tot i això, amb el temps ha mostrat un altre rostre que ha estat fortament criticat.

Rocío Flores al focus de la polèmica

Ha passat un any des que Rocío Flores va saltar de l'helicòpter que la va dur a Hondures com a principal protagonista de 'Supervivientes 2020'. Allà, la filla d'Antonio David va mostrar la cara més emotiva després de reclamar l'amor no correspost d'una mare absent.

Les seves llàgrimes van commoure tothom i van aconseguir que la filla de Rocío Jurado es guanyés el títol de mala mare. Però les coses han canviat molt arran dels últims esdeveniments. Sobretot després del documental 'Rocío: Contar la Verdad Para Seguir Viva'.

Rocío Flores al Programa d'Ana Rosa
La docusèrie va suposar un abans i un després de l'opinió pública | Telecinco

A partir d'aquell moment, Rocío Flores va canviar d'actitud i va mostrar el seu costat més altiu, fred i calculador. Malgrat el fet de no haver aconseguit commoure tothom, Yiya la va calar des del principi. 

Així ho va recordar a la seva última visita a 'Sálvame' on va aconseguir arrencar una confessió brutal de Jorge Javier. «Em sento estafat, a mi, amb 50 anys, me l'ha colat», reconeixia el presentador després d'assegurar que es va sentir enganyat per Rocío.

Captura de Sálvame amb Yiya i Rocío Flores en pantalla
Yiya destapa a veritat sobre Rocío Flores a 'Supervivientes' | Telecinco

Gema López va intentar calmar l'ambient amb unes paraules que no van convèncer el català. «Ens l'ha colat perquè també vam voler que ens la colés», començava dient. «Quan Yiya s'hi va enfrontar, el més fàcil era donar-li la raó a ella perquè Rocío ens venia bé a tots», confessava la col·laboradora.

Però Jorge no hi estava d'acord i va continuar explicant com l'havia fet sentir Rocío durant el programa. Un sentiment que no es correspon amb la realitat arran del que s'ha vist aquests mesos. «No, perquè la noia que vaig conèixer jo a 'Supervivientes' era desvalguda, indefensa, no era una qüestió d'anar amb la marea favorable», va assenyalar.

«No sé si és denunciable»

Continuant amb l'anàlisi del canvi que va experimentar Rocío Flores en qüestió de mesos, Jorge tenia clar el motiu. «Jo crec que té capacitat per adaptar-se al que se n'espera», opinava.

El més fort encara havia d'arribar, perquè el presentador de 'Sálvame' no es va tallar ni un pèl a qualificar obertament de «manipuladora» Rocío Flores. Això sí, ho va fer demanant prèviament l'aprovació de la direcció per evitar possibles demandes. «No sé si dir que algú és manipuladora és denunciable», es preguntava.

«Si no ho és, jo crec que és una gran manipuladora», va dir amb rotunditat. «Dir això a mi no em deixa enlloc, perquè li trec 30 anys i a mi em va enganyar», va reiterar Jorge Javier.

Després de confessar haver-se sentit enganyat per Rocío Flores, Jorge ja no es creia les llàgrimes quan es va pronunciar sobre la separació. Per ell tot correspon a un paper per continuar fent pena.

«A la televisió, el plor beatifica, però com que estem coneixent Rocío Flores a la televisió, a mi no em surt compadir-la», deia. «No me la crec», va concloure sentenciant i donant el debat per acabat.