La sorprenent nova feina de Bertín Osborne

El cantant i presentador s'ha quedat sense el seu programa estrella 'Mi casa es la tuya' i busca ara nous projectes

Bertín Osborne a 'Sábado Deluxe'
El cantant pensa que la solució és que Maduro dimiteixi | TELECINCO

Es veia venir, però ara ja és oficial, Bertín Osborne s’ha quedat sense feina a Telecinco. El seu programa d’entrevistes ‘Mi casa es la tuya’ no s’ha renovat, i tot i que el cantant encara segueix tenint un contracte vigent amb Mediaset, la seva relació amb l’imperi de Paolo Vasile està bastant tocada.

I una de les causes seria la mala relació que manté Bertín amb la presentadora Emma García, un fet que ha traspassat les pantalles. Tant és així que els seus continus retrets han provocat que la secció que tenia Bertín Osborne a ‘Viva la vida’, s’hagi acabat cancel·lant; fa unes setmanes, el cantant s'acomiadava oficialment del programa en què va col·laborar durant uns mesos.

Bertín Osborne i Telecinco, en guerra oberta

Sense aquestes dues feines, Bertín Osborne està completament apartat de Telecinco, i ara mateix, la cadena no té cap projecte a la vista per a ell i no sembla que a curt termini, i amb les relacions tan tenses que el presentador manté amb la direcció de Telecinco, pugui haver-hi cap programa en marxa, i més després que Bertín Osborne renunciés a participar a ‘Supervivientes’, cosa que va avivar encara més la guerra entre el cantant i Mediaset.

‘Columnacero’ però, ha informat que Bertín podria tenir al cap ser productor del biopic sobre Rocío Jurado que té previst estrenar-se a Telecinco, gràcies a la relació contractual que manté Rocío Carrasco amb els productors de ‘Mi casa es la tuya’. Veure’m pròximament si el cantant de ranxeres es queda parat o continua col·laborant amb Mediaset.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari