Fotomuntatge d'Emma García i Aitor Senar.

Emma García li confirma al seu marit que comença una nova vida

Emma García ja coneix el seu futur a setmanes del tancament de 'Viva la vida'

Emma García ha passat uns dies de pujades i baixades al seu estat anímic després que sortís a la llum fa uns dies una notícia que li canviarà la vida.

El cas és que la presentadora de Mediaset veia com el seu treball actual, ser conductora de Viva la vida, s'ha ensorrat en qüestió d'hores.

I és que les xarxes socials es feien ressò de la notícia avançada per Yotele. S'anunciava de manera sorprenent que Paolo Vasile tenia pensat posar fi al programa després de cinc anys en antena.

Emma García ja ho ha comunicat al seu marit

Un programa que ha tingut un gran èxit d'audiència els primers anys, però que des del 2021 els seus seguidors més fidels no li han donat la confiança necessària. Així doncs, aquest fet li ha acabat passant factura.

Emma García, que prenia les regnes fa tres anys després que la cadena decidís deixar de comptar amb Toñi Moreno, ha vist com perillava el seu lloc de treball. Ha sentit una angoixa aquesta última setmana que l'ha deixat amb un mal cos que no el desitjaria ni al seu pitjor enemic.

Imatge d'Emma García passejant per Eivissa amb el seu marit i la seva filla.
Emma García passejant amb el seu marit Aitor i la seva filla Uxue per Eivissa. | GTRES
 

Emma García, que fa unes setmanes gaudia d'una plàcida escapada al costat de la família a l'illa d'Eivissa, es trobava amb aquesta sorprenent decisió.

Per sort per a la presentadora basca, Telecinco tenia guardada una sorpresa. I malgrat haver pres la decisió de posar fi a Viva la vida, la cúpula de Mediaset continuava donant la confiança necessària a Emma. Això sí, ho feia amb un altre tipus de programa i una renovació total dels col·laboradors.

La comunicadora basca respira tranquil·la després de saber el seu futur

I és que Telecinco, i més concretament la productora Unicorn Content, ja preparen el nou espai que arrencarà a partir de la temporada que ve. Tot després del 24 de juliol, l'últim dia d'emissió de Vida la vida.

Sobre aquest espai, que comptarà amb Emma García al capdavant, es coneixen pocs detalls referents al contingut. Tampoc se sap res sobre aquests nous col·laboradors que acompanyaran Emma durant les tardes del cap de setmana.

Fotomuntatge d'Emma García i Paolo Vasile.
Emma García té tota la confiança de Paolo Vasile. | CatalunyaDiari
 

El que encara s'ha de veure és si aquest 2022 Emma gaudirà d'unes merescudes vacances a causa d'aquest canvi a la graella. El més normal és que la basca descansi cada temporada al voltant de sis setmanes. Però si estrena programa no seria descartable que aquesta es quedi amb les ganes de gaudir de l'estiu fora dels platós de Mediaset.

Almenys, Emma respira tranquil·la i sap que la confiança en el grup de comunicació és total cap a ella i que no ha de témer quedar-se a l'atur. La seva bona feina al llarg d'aquests 20 anys a Telecinco li ha valgut per ser un dels pesos pesants i així es reflectirà les pròximes setmanes.

«Que no trigui gaire a venir perquè no ens trobarà aquí»

Davant l'imminent final del programa, una reportera va revelar en directe dissabte passat que aniria al concert d'Alejandro Sanz a Madrid.

Imatge d'Emma García.
Emma García ha estat sarcàstica a propòsit al final del seu programa. | Europa Press
 

Emma García li va respondre enviant un missatge als que han decidit acabar amb el format de Telecinco. «Fes-li una abraçada forta a Alejandro Sanz i digues-li que s'afanyi a venir», ha sentenciat.

Així, la presentadora es va referir a la cancel·lació del format de les tardes del cap de setmana. «Que no trigui gaire a venir perquè no ens trobarà aquí», va deixar anar novament la basca.