Emma García al plató de 'Viva la vida'

Emma García li estén la mà a Irene Rosales: «T'esperem»

La presentadora ha demostrat una vegada més el gran afecte que sent per la dona de Kiko Rivera

La marxa d'Irene Rosales a 'Viva la vida' deixava un gran buit entre els seus companys, ja que era molt estimada a Telecinco. Però, lamentablement, la pressió patida dels últims anys ha pogut amb ella, portant-la a prendre la decisió d'abandonar el seu lloc com a col·laboradora.

Una decisió que prenia al juliol, amb tot el dolor del seu cor, i de la qual sembla no penedir-se. «No estic bé, m'ha vingut la baixada ara, crec que és el cúmul», se sincerava en el seu moment. «He passat per moltes situacions, he portat un any d'hospitals amb els meus pares, amb resultats horribles, després va passar el conflicte de Kiko...».

«Sempre he volgut agafar forces, seguir endavant, però ja arriba un moment en què no puc més», remarcava. «Pujar a treballar se'm fa un món, el temps a casa amb les nenes és aclaparador, el poc temps que passo amb el meu marit...», explicava al respecte.

«Analitzo tot i decideixo que he de frenar per estar bé amb tots i amb mi mateixa», aclaria. «No soc capaç de gestionar el conflicte de la família amb el meu marit per alguna cosa en què no tinc res a veure», reconeixia.

«Aquí hi ha un ambient que m'ha donat molta vida. Sou persones amb les quals he passat molt de temps en el pitjor moment de la meva vida. M'alegra perquè he conegut persones que són meravelloses», tancava entre llàgrimes.

Emma García fa una oferta directa a Irene Rosales

Malgrat haver-se allunyat de la televisió, Irene és incapaç de negar-li una entrevista al qual fos el seu programa. Per tant, va voler regalar-li uns minuts als reporters de 'Viva la vida' i va mantenir una conversa amb la seva amiga Emma García, que novament li va mostrar tot el seu suport.

«Vull enviar-te un petonet molt gran», els ha dedicat als seus companys. «I dir-vos que us trobo a faltar i un petó enorme especialment a Emma, que et trobo molt a faltar».

A més, assegurava estar molt bé, «molt contenta, i gaudint molt de la meva família, dels meus amics i de mi», destacava. No obstant això, Rosales evitava respondre a qualsevol pregunta relacionada amb el seu marit, ja que els Pantoja segueixen generant enrenou. Especialment, després de les noces d'Anabel i la guerra que s'ha desfermat amb el seu cosí.

I és que, segons sembla, Kiko Rivera podria haver descobert una gran traïció per part de la seva cosina, que hauria jugat brut i manipulat la informació entre mare i fill. Una cosa que l'ha instat a preparar una impactant exclusiva que promet deixar per terra la imatge de la 'Pantojita de Canàries'.

Tot i això, Irene s'ha negat a entrar al joc: «Jo em mantinc al marge. Vaig prendre la decisió d'anar-me'n perquè tot m'estava afectant i seguiré en això. Em preocuparé per mi, per les meves filles i pel meu marit».

Per la seva banda, Emma s'ha mostrat molt feliç per poder trobar tan animada a qui fos la seva companya: «Et veig amb un somriure diferent d'aquests dies enrere». «Suposo que t'ha arribat la tranquil·litat o el fet de veure al teu marit aproximar-se a la seva mare i això et relaxa, per això la teva actitud és diferent», ha opinat.

Alhora, la dona de Kiko Rivera ha remarcat que «com no he de donar explicacions, em trec un pes de sobre». Així mateix, ha deixat molt clar que «jo estic feliç amb mi mateixa i això em fa estar bé». Tot seguit, Emma no ha dubtat a convidar-la a tornar en qualsevol moment al programa: «Quan vulguis i estiguis bé, t'esperem aquí».