URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Emma García, a un pas de quedar-se sense 'Viva la Vida' a Telecinco

Les desavinences de 'Mediaset' i 'Cuarzo Producciones' fan perillar el programa de la presentadora basca

Emma García durant un acte promocional amb un barret blanc
Emma García podria quedar-se sense 'Viva la Vida' a Telecinco per raons alienes a ella | GTRES

Emma García ha hagut d'agafar-se amb força al programa 'Viva la Vida' des que va arribar l'octubre de 2018. Aquell any, el grup de comunicació va fer pública la decisió de posar a Toñi Moreno al capdavant de 'Mujeres, Hombres y Viceversa', ja amb Emma García com a conductora de 'Viva la Vida'.

Va ser una decisió polèmica de Paolo Vasile que, fins i tot, va ser vista com una recompensa cap a la basca, que va passar d'un programa diari a Cuatro a una gran audiència i de cap de setmana a la cadena principal.

Tot i això, la presentadora basca ha vist fortament amenaçat el seu lloc de treball al llarg d'aquests anys, ja sigui pel risc que té el programa de ser cancel·lat o per l'ombra de Toñi Moreno, molt adaptada en el format i estimada pels espectadors.

Emma García podria quedar-se sense 'Viva la Vida' a Telecinco per raons alienes

Molt s'ha especulat amb la possible marxa d'Emma García del programa de Telecinco. No obstant això, en aquesta última ocasió, la presentadora podria estar a un pas de quedar-se sense 'Viva la Vida' per discrepàncies internes entre Telecinco i la productora del format, 'Cuarzo Producciones'.

La relació de 'Mediaset' amb una de les seves productores aliades no està travessant el seu millor moment, on les desavinences entre les dues empreses vénen de lluny, però en aquest últim any s'han intensificat.

Primer, 'Mediaset' va tenir discrepàncies econòmiques amb 'Cuarzo' a causa del nombre de les gales de la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. La cadena es va negar a pagar el preu que demanava la productora pels 11 capítols, de manera que els productors es van veure en l'obligació de condensar tot el contingut en 9 gales, deixant coixes diverses de les trames del programa.

Després, 'Mediaset Espanya' va prendre la decisió de fitxar Raúl Prieto, director de 'Viva la vida' i 'El debate de las tentaciones', dos dels formats produïts per 'Cuarzo Producciones'.

Les desavinences de 'Mediaset' i 'Cuarzo Producciones' fan perillar 'Viva la Vida'

Raúl Prieto es va desvincular de la productora, i ara s'ha conegut la notícia que el periodista estaria negociant liderar una nova productora per realitzar nous programes per a 'Mediaset'.

La creació d'aquesta productora podria originar una divisió de canvis en Telecinco. Tal com ha informat la revista 'Lecturas', que avança que Prieto voldria fitxar Belén Esteban per a un nou programa, propiciaria la sortida de la col·laboradora de 'Sálvame' després de més d'onze anys.

No seria la primera vegada que es produeixen canvis en la producció de certs programes per moviments d'aquesta mena. Una cosa semblant va passar amb 'El programa de Ana Rosa' i 'En el punto de mira', dos formats que van passar de ser produïts per 'Cuarzo' a ser produïts per 'Unicorn Content', una productora de nova creació liderada per Xelo Montesinos, exdirectora general de 'Cuarzo'.

Els antecedents de 'Mediaset' canviant les productores dels seus programes

El moviment es va produir després que Ana Rosa Quintana deixés de ser consellera de 'Cuarzo Producciones' i, per tant, productora del seu mateix programa.

En aquest moment, Xelo Montesinos va decidir abandonar la companyia i després d'un breu període de temps es va posar al capdavant de la seva mateixa productora de televisió: 'Halliwell Broker', que després passaria a dir-se 'Unicorn Content'.

La creació d'aquest nou projecte liderat per Raúl Prieto podria seguir l'exemple de 'Bulldog TV' una productora creada l'any  2016 i promoguda per Paolo Vasile. Aquest mateix any, el director general de la companyia va arrabassar la producció de 'Supervivientes' i 'Mujeres, Hombres y Viceversa' a la productora 'Magnolia' per donar-la a 'Bulldog TV'.


Comentaris

envia el comentari