ÚLTIMA HORA

🚨 Carme Forcadell i Dolors Bassa, obligades a tornar avui mateix a la presó

URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Emma García, a un pas de deixar 'Viva la vida' per una denúncia

Les declaracions difoses sobre Enrique Ponce i Genoveva Casanova al programa del passat 5 de juliol poden portar greus conseqüències

Emma García i Isabel Rábago sorpreses a l'veure a Genoveva Casanova com una de les amants d'Enrique Ponce. 5 juliol 2020
'Viva la vida' va assegurar que Genoveva Casanova va tenir una relació amb Enrique Ponce. | Telecinco

La separació d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas s'ha convertit en notícia imprescindible en tots els programes de Telecinco. No hi ha dia que les discrepàncies del matrimoni no surtin a la llum després que es fes pública la nova relació que el torero manté amb la jove Ana Soria.

Els rumors que circulen sobre Enrique Ponce i Paloma Cuevas són nombrosos i un d'aquests ha acabat esquitxant Genoveva Casanova. Al programa d'Emma García, 'Viva la vida', es va arribar a insinuar que l'exdona de Cayetano Martínez de Irujo va tenir una relació amorosa amb el torero. Una informació que va agafar per sorpresa a tots els presents que recordaven la bona relació que Genoveva tenia amb el matrimoni.

El comunicat de Genoveva Casanova a través dels seus advocats

Han passat uns dies des que el rumor va sortir a 'Viva la vida' i Genoveva Casanova ha trencat el seu silenci pel que fa a aquestes suposicions. Així, l'exparella de Cayetano Martínez de Irujo, a través dels seus advocats, ha enviat un comunicat on desmenteix la informació que es va difondre des del programa d'Emma García.

Aquest text ha estat publicat per Genoveva Casanova al seu compte d'Instagram, on assegura la falsedat dels rumors que la situen com l'artífex d'una traïció cap a la seva amiga, Paloma Cuevas. En aquest comunicat, es demana a Mediaset que «rectifiquin la informació difosa al programa 'Viva la vida' emès el 5 de juliol en què es manifestava, al llarg de quatre hores en un format de gran difusió, la notícia incerta d'una relació sentimental amb Enrique Ponce».

Tal com s'especifica en l'escrit enviat a Mediaset España i Conecta 5 Telecinco, la informació difosa a 'Viva la vida' ha generat «un greu perjudici a l'honor i a la imatge» de Genoveva Casanova i demanen que en el termini de tres dies es procedeixi a la seva rectificació. Si passat aquest termini el programa no es retracta, anuncien emprendre accions legals contra 'Viva la vida'.


Comentaris

envia el comentari