Emma García al plató de 'Viva la vida'

Emma García descobreix dues col·laboradores de 'Viva la vida': una relació secreta

Emma García sorprèn l'hora d'afirmar que Terelu Campos i Makoke tenen alguna cosa a amagar

Emma García és conscient que els seus col·laboradors s'han convertit en personatges molt interessants per a la crònica social. Per aquest motiu, l'equip de 'Viva la vida' ha perseguit a dos d'ells.

Makoke ha estat la primera víctima d'aquesta investigació: els seus companys han descobert que torna a estar il·lusionada per un altre home. Kiko Matamoros, que era present al plató, ha preferit no pronunciar-se perquè encara té molts problemes amb ella.

I és que assegura que no té inconvenient a què la seva ex refaci la seva vida sentimental: «Jo com qui sent ploure». Mentrestant, Emma ha revelat que la model ha passat uns dies acompanyada d'un home a què tots coneixem molt bé.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Terelu Campos, enxampada amb un home casat

Tot i això, Makoke no ha estat l'única que ha recuperat la il·lusió, la presentadora de 'Viva la vida' també tenia una cosa preparada per a Terelu Campos. Segons sembla, la filla de Teresa ha passat una tarda acompanyada d'un home molt famós que té dona i fills.

Un reporter de Telecinco donava la notícia en un to molt seriós: «Terelu acompanyada d'un home casat, així que la seva imatge canviarà». La protagonista de la notícia ha respost entre rialles: «Sergi, si no em menjo una rosca, et prometo que em fa gràcia».

Emma García ha compartit totes les dades amb el públic i els espectadors han descobert que tot es tractava d'una broma. La mare d'Alejandra Rubio ha estat fotografiada amb Yotuel, un dels seus companys de 'MasterChef Celebrity'.

«Qualsevol no s'adorm en els braços de Yotuel, és la persona més bona que conec i la que més bona està», ha declarat. Alejandra ha continuat amb la broma assegurant que no estava d'acord: «A mi em sembla malament».

Terelu Campos ha aprofitat el moment per tranquil·litzar els paparazzis que segueixen els seus passos. Assegura que la seva vida social es redueix a estar amb la família, així que no té temps per enamorar-se de cap nom.

Makoke ha intentat amagar la seva nova il·lusió

Emma García ha fet broma amb la mare d'Alejandra, ja que sabia que té molt sentit de l'humor. No obstant això, a l'hora de parlar de l'ex de Matamoros s'ha posat més seriosa, ja que en aquest cas té serioses sospites sobre la seva vida sentimental.

La col·laboradora de 'Viva la vida' no ha tingut molta sort en l'amor, i és que únicament s'ha dedicat a col·leccionar fracassos. Té a l'esquena dos matrimonis trencats i una infinitat de romanços, encara que potser ara ha trobat a l'home definitiu.

Així mateix, sembla que la model ha comès un error bastant greu: ser massa sincera amb els seus seguidors d'Instagram. Sí, perquè fa uns dies va compartir unes imatges en les quals es veia que estava acompanyada d'un misteriós home.

Davant d'això, l'equip d'investigació de 'Viva la vida' ha estudiat aquest material i ha descobert una cosa bastant interessant. L'acompanyant de la mare d'Anita ha revelat la seva identitat a l'hora de mostrar el seu tatuatge: pertany a algú que tots coneixem.

Però, com que el programa s'ha quedat sense temps, no s'ha pogut donar més detalls sobre aquesta història. Únicament han avançat que l'afortunat ja va estar en la vida de la tertuliana perquè van tenir una relació anteriorment.

Així mateix, Telecinco revelarà totes les dades del suposat romanç de la seva col·laboradora la pròxima setmana. Per tant, caldrà esperar un temps per descobrir qui és l'afortunat, encara que han avançat que és un capità de vaixell.

Kiko Matamoros no ha volgut pronunciar-se sobre aquest enrenou, ja que qualsevol cosa que digui podria generar una gran polèmica. I com que té diversos judicis pendents amb ella, prefereix ser prudent per no perjudicar el procés.